Ravitsemisalan yrittäjä!

Kaipaatko ravintolaasi päivitystä ja uutta vetovoimaa?

Autamme kartoittamaan ravintolasi nykytilannetta ja tarpeita. Tehdään yhdessä tavoitteista totta! Tukea voimme antaa seuraavissa osa alueissa:

  • Ravitsemisalan tunnusluvut ja kannattava liikeyritys
  • Ammattikeittiön prosessit ja kannattavuus
  • Logistiikka ja järkevät tuotevalinnat
  • Osaamiskartoitukset henkilöstöllesi
  • Oiva ja omavalvonta
  • Erityisruokavalio-osaaminen
  • Ravitsemustiedot ajan tasalle
  • Ravintolan kestävä kehitys voimavarana
  • Ympäristöosaava ruokapalvelualalla
  • Ruokalistan kehittäminen ja annosten suunnittelu
  • Kahvila-ravintolan konditoriatuotteet
  • Lähiruoka ja sen hyödyntäminen
  • Villikasvien ja yrttien käyttö
  • Luontoruoka
  • Asiakaspalvelulla huipputulokseen
  • Tarjoilun taidot
  • Tunne viinit!
  • Viinien valinta ravintolaasi
  • Ravintolan sisustuksen suunnittelu
  • Työpaikkaohjaajaksi
  • Työehtosopimus ja työvuorolistat
  • Esimiestaidot/Alaistaidot 

Otathan rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään yhdessä teille sopiva suunnitelma tavoitteen saavuttamiseksi! 

Yritykset, yhteisöt, kaveriporukat:

Hei kaipaatteko yhdessä tekemistä ja toiminnallista aikaa?
Järjestämme ja räätälöimme ryhmällenne virkistävää yhdessä tekemistä.
Ota reippaasti yhteyttä ja kerro toiveistasi niin suunnitellaan yhdessä!

Esimerkki päivästä:

  • Tervetulokahvit laavulla
  • Vuodenajan mukainen raaka-aineisiin tutustuminen
  • Luontoretki ja raaka-aineiden hankinta
  • Ruoanlaitto, ruoan maistelu ja ruokaohjeisiin perehtyminen
  • Teemaruokailu yhdessä kokaten luonnossa tai keittiössä

Kysy myös Teemakokonaisuuksista, kesto n. 4tuntia

  • Herkutellaan suklaaruoilla ja viineillä
  • Arkiruokaa helposti ja nopeasti
  • Venäläinen, unkarilainen, kreikkalainen,  aasialainen tms. ruokakulttuuri
  • Seutukunnan lähiruoka
  • Monipuolinen kasvisruoka

 

 

Ota yhteyttä!

Kouluttaja
Melina Jokila
040 347 4082

melina.jokila(a)fai.fi

 
 

Kysy meiltä:

Lähetä