Täyden palvelun turvalasien kokonaistoimittaja luottaa Faktiaan

”Tambest Glass Solutions on yksi Euroopan johtavista turvalasituotteiden kokonaistoimittajista. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja laadukkaasti heidän tarpeidensa mukaisesti.

Valmistamme pitkällä ammattitaidolla tasomaiset turvalasit ja taivutetut lasit. Tarvittaessa hoidamme turvalasien toimituksen ja paikalleen asentamisen. Kotimaan lisäksi tuotteitamme viedään ympäri maailmaa.

Saimme Faktiasta kumppanin, jolla on monipuolista osaamista sekä riittävät resurssit yrityksen osaamisen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Tärkeää meille oli myös kumppanin aito kiinnostus meitä kohtaan ja kyky tuottaa meille lisäarvoa ja hyötyä, kuten mekin tuotamme omille asiakkaillemme.

Meille on olennaista, että koulutukset saadaan järjestettyä tarvittaessa hyvinkin nopeasti ja ne ovat juuri meidän tarpeeseemme räätälöityjä. Henkilöstön osaamisen pitkäjänteinen kehittäminen on Tambestissa tärkeää, arvostamme myös mahdollisuutta tutkinnon suorittamiseen.

Olemme yhdessä Faktian kanssa toteuttaneet mm. esimiesvalmennuksen, uuden työvoiman rekrytointikoulutuksia ja lyhytkoulutuksia.

Tällä hetkellä meillä on yhteistyössä menossa tuotannon henkilöstön osaamisen kehittäminen, jonka lopputuloksena koulutettavat suorittavat lasikeraamisen alan ammattitutkinnon. Tutkinnon suorittamisella on myös erityisen motivoiva ja sitouttava vaikutus työntekijöihimme.

Yhteistyö on muodostunut paljon laajemmaksi ja syvemmäksi kuin alun perin ajattelimmekaan, siitä kuuluu iso kiitos faktialaisille, joille meidän menestymisemme on ollut selvästi todella tärkeää.

Meille on tärkeää olla varmoja siitä, että olemme tulevaisuudessakin osaamisen kehittymisessä alamme huippuja palvellaksemme asiakkaitamme entistäkin paremmin.”

Toimitusjohtaja Jari Koivunen
Tambest Glass Solutions Oy

Lasikeramiikka alan ammattilaisia

15.3.2016

Tulevaisuuden arkkitehtoniset ratkaisut ovat entistä haastavampia ja vaativat tekijöiltä erinomaista osaamista. Markkinajohtajana haluamme olla varmoja siitä, että asiakkaamme saavat jatkossakin tarvitsemiaan tuotteita myös erittäin vaativiin kohteisiin.

Rakensimme yhteistyössä faktialaisten kanssa koulutusohjelman joka vastasi tarpeitamme ja oli muutenkin meidän näköisemme. Mukaan koulutukseen valitsimme 14 innokasta tambestilaista jotka suorittivat lasikeraamisen alan ammattitutkinnon.

Koulutus onnistui hienosti ja saimme juuri sitä mitä olimme toivoneetkin, myös koulutuksen suorittaneet olivat erittäin tyytyväisiä koulutukseen ja tietenkin saamaansa viralliseen todistukseen osaamisestaan.

Yhteistyö jatkuu ja lisää tambestilaisia tullaan kouluttamaan lähitulevaisuudessakin summaa tuotantopäällikkö Keijo Uusitalo.

 
 

Kysy meiltä:

Lähetä