Suorittamalla tämän koulutuksen ja testin saat monella työpaikalla tarvittavan hygieniapassin.
Koulutuksessa käydään läpi mm. seuraavia asioita:
- elintarvikehygienian perusteet,
- henkilökohtainen hygienia,
- lainsäädäntö,
- hygieeniset työskentelytavat kuten puhtaanapito,
- mikrobiologian perusteet,
- omavalvonta ja oiva sekä
- ruokamyrkytykset.
Elintarvikkeiden kanssa työskentelevänä opit riittävät tiedot hygieniasta ja siihen kiinteästi liittyvistä aiheista.
Kenelle?
Kaikille elintarvikkeiden kanssa työskenteleville.
Sisältö
Elintarvikehygienian osaaminen mitataan koulutuksen päätteeksi järjestettävällä hygieniaosaamistestillä. Testi alkaa klo 15.00. Testin läpäisseet saavat Ruokaviraston myöntämän hygieniaosaamistodistuksen ja −kortin.
Opiskele etukäteen Lupa kokata -oppilasmateriaali.
Tarvittaessa selkosuomenkielisen opiskelumateriaalin saa Erja Sippo, erja.sippo@lhkk.fi.
HUOM! Testiin tulijan henkilöllisyys tarkistetaan, joten ota virallinen henkilöllisyystodistus mukaan.
Koulutukset
Koulutuksen ajankohta
08.06.2023 – 08.06.2023
Hakuaika
01.08.2022 – 01.06.2023
Koulutuksen ajankohta
07.09.2023 – 07.09.2023
Hakuaika
01.08.2022 – 01.09.2023
Koulutuksen ajankohta
19.10.2023 – 19.10.2023
Hakuaika
01.08.2022 – 12.10.2023