Ravintola ja elintarvike

Artesaanileivonnan huumaa

Artesaanileivonnalla tarkoitetaan käsin leivottuja, pitkän levon ja paiston tuotteita. Valmistustekniikan tunteminen ja ymmärtäminen johdattavat leipurin upeiden, maistuvien ja monimuotoisten tuotteiden maailmaan.

Valmennuksessa käsitellään mm. seuraavia teemoja:

  • raaka-ainetuntemus
  • raskileivonnan perusteet
  • menetelmän vaikutus lopputuotteeseen

Valmennuksen käytyäsi ymmärrät aistinvaraisen arvioinnin merkityksen käytännön työtehtävissä sekä osaat soveltaa kokemaasi. Lisäksi tiedostat ja tunnistat perusmaut sekä osaat hyödyntää niitä erilaisissa työtehtävissä ja tuotekehitysprosessin vaiheissa. Koulutuksessa tutustutaan aistien toimintaan ja ohjataan aistinvaraisten arviointimenetelmien käyttöön päivittäisissä työtilanteissa.

Tässä koulutuksessa opit raaka-ainetuntemusta, juurileivonnan saloja sekä myös leivonnan haasteita. Tutustut erilaisiin juurileivonnan menetelmiin, esim. paisunta- ja kuumajuuri, imellytys ja yön yli raskitus.

Kenelle?

Ravintola-catering-alalla sekä elintarvikealalla työskentelevät ja aiheesta kiinnostuneet.

Sisältö

Koulutus toteutetaan käytännön työskentelynä, joten varaathan mukaasi työvaatteet sekä -jalkineet.

Koulutuksessa saattaa olla mukana tutkinto-opiskelijoita.

Hinta: 90 €/hlö/päivä, 400 € koko valmennus.