Ravintola ja elintarvike

Sokeritöiden lumoissa

Koulutuksessa pääset kehittämään omaa osaamistasi, luovuuttasi sekä löytämään uusia mahdollisuuksia sokeripohjaisten tuotteiden ja koristeiden valmistamiseen.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia teemoja:

  • sokeri raaka-aineena
  • käsittely ja valmistustekniikat: vetäminen, valaminen, puhaltaminen, kastaminen ja kehrääminen
  • erilaiset muotit ja välineet

Opit sokeripohjaisten tuotteiden raaka-ainetietoutta, käsittelyä ja erilaisia valmistusmenetelmiä. Saat uusia luovia keinoja koristeluun. Koulutuksessa valmistat tuotteita, jotka saat mukaasi.

Hyötyjä, joita saat koulutuksesta: oman osaamisen lisääminen, luovuuden käyttäminen, uudet mahdollisuudet koristeiden ja sokeripohjaistentuotteiden hyödyntämiseen omassa toiminnassa, uusia reseptejä ja ohjeita.

Kenelle?

Ravintola- ja catering-alalla sekä elintarvikealalla työskentelevät ja aiheesta kiinnostuneet

Sisältö

Koulutus toteutetaan käytännön työskentelynä, joten varaathan mukaasi omat työvaatteet ja -jalkineet. Koulutuksessa saattaa olla mukana tutkinto-opiskelijoita.