Koulutuksessa pääset kehittämään omaa osaamistasi, luovuuttasi sekä löytämään uusia mahdollisuuksia sokeripohjaisten tuotteiden ja koristeiden valmistamiseen.
Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia teemoja:
- sokeri raaka-aineena
- käsittely ja valmistustekniikat: vetäminen, valaminen, puhaltaminen, kastaminen ja kehrääminen
- erilaiset muotit ja välineet
Opit sokeripohjaisten tuotteiden raaka-ainetietoutta, käsittelyä ja erilaisia valmistusmenetelmiä. Saat uusia luovia keinoja koristeluun. Koulutuksessa valmistat tuotteita, jotka saat mukaasi.
Hyötyjä, joita saat koulutuksesta: oman osaamisen lisääminen, luovuuden käyttäminen, uudet mahdollisuudet koristeiden ja sokeripohjaistentuotteiden hyödyntämiseen omassa toiminnassa, uusia reseptejä ja ohjeita.
Kenelle?
Ravintola- ja catering-alalla sekä elintarvikealalla työskentelevät ja aiheesta kiinnostuneet
Sisältö
Koulutus toteutetaan käytännön työskentelynä, joten varaathan mukaasi omat työvaatteet ja -jalkineet. Koulutuksessa saattaa olla mukana tutkinto-opiskelijoita.