Ravintola ja elintarvike

Startti ruoka-alalle!

Startti ruoka-alalle koulutus tarjoilee aloituksen ravintola- ja elintarvikealoille. Koulutukseen voi hakeutua kaikki, jotka ovat näistä aloista kiinnostuneet.

Koulutus järjestetään ajalla 20.3. 2023 – 14.4.2023.

Hakuaikaa jatkettu, hakemukset välittömästi!

Hakijalta edellytetään tyydyttävää suomen kielen osaamista. Saat perustiedot tässä lyhyessä 7 päivän teoriakoulutuksessa sekä pääset tutustumaan alan työtehtäviin 2,5 viikon ajan. Tähän tiiviiseen kokonaisuuteen sisältyy anniskelupassi, työturvakortti sekä hygieniapassin suorittaminen. Kokonaisuudessa on myös työelämävalmiuksia, asiakaspalvelua, tuoteturvallisuutta, laatuasioita sekä tutustumista aloihin. Koulutuksen jälkeen voit hakea elintarvike- ja ravintola-alojen töitä suoraan yrityksiltä ja henkilöstövuokrausyritysten kautta tai hakeutua jatkamaan ravintola- ja elintarvikealojen koulutuksissa.

 
Koulutukseen hakeminen


Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta tai jätä paperihakemus TE-toimistoon. Paperihakemuksen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun pitää vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen koulutuksen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemus on aina sitova, joten kutsun saaneilla tulee olla valmius osallistua haastatteluun ilmoitettuna aikana. Haastatteluissa noudatetaan voimassa olevia hygienia- ja turvallisuusohjeita. Jos saat kutsun etkä voi saapua, ilmoita siitä ennen valintatilaisuutta TE-toimistoon kutsussa ilmoitetulle henkilölle. Varaudu toimittamaan sairauslomatodistus, todistus työssäolosta tai muu poissaolotodistus TE-toimistoon. Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702