Ravintola ja elintarvike

Suklaata monessa muodossa

Päivät ja ilmoittautuminen

Konvehtien tekeminen on mukaansa tempaavaa ja uusien makuyhdistelmien myötä saat aistisi loistamaan. Koulutuksessa perehdytään suklaisten konvehtien ja suklaamassatöiden valmistamiseen.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia asioita:

  • suklaa raaka-aineena
  • suklaan käsittely, menetelmät ja välineet
  • suklaakonvehdit erilaisin täyttein
  • suklaamassatyöt

Koulutuksen aikana kuulet suklaan historiasta ja opit tämän raaka-aineen ominaisuuksien huomioimisesta käsittelyn aikana, tunnistat aidon ja kuorrutesuklaan erot sekä opit käyttämään erilaisia muotteja ja työvälineitä. Saat itse valmistaa ja koristella käsintehdyt konvehdit ja rasiat kotiin vietäväksi. Saat uusia ideoita, ajatuksia ja reseptejä tuotevalikoiman lisäämiseen, oman osaamisen lisäämistä, raaka-ainetietoutta ja hallintaa sekä käsittelymenetelmiä, uusia makuyhdistelmiä ja aistinvaraisia nautintoja.

Kenelle?

Ravintola-catering -alalla sekä elintarvikealalla työskentelevät ja aiheesta kiinnostuneet

Sisältö

Koulutus toteutetaan käytännön työskentelyllä, joten varaathan mukaasi omat työvaatteet sekä -jalkineet.
Koulutuksessa saattaa olla mukana myös tutkinto-opiskelijoita

Koulutuspäivät

21 h / 3 päivää.