Tervetuloa tutustumaan trendikkääseen villiruoan maailmaan!
Aistinvaraisen arvioinnin ymmärtämisen merkitys on perusolettamus kaikille ruoka-alalla toimiville. Lisäksi se antaa varmuutta tekemiseen sekä laadun hallintaan tuotekehityksen eri vaiheissa.
Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia teemoja:
- metsän ja luonnon antimien hyödyntäminen sekä
- jokamiehen oikeudet.
Opit keräämään ja käsittelemään villiyrttejä sekä hyödyntämään niitä ravintolassa. Valmistamme itsellemme kolmen ruokalajin menun hyödyntäen luonnonraaka-aineita.
Saat siitä uusia ideoita sekä ajatuksia ja lisäät omaa osaamistasi.
Kenelle?
Koulutus sopii ravintola-alan ammattilaisille sekä ruoanvalmistuksesta kiinnostuneille.
Sisältö
Teoriaosuus: villiyrttien, kerääminen, käsittely ja hyödyntäminen ravintolassa.
Valmistamme itsellemme kolmen ruokalajin menun hyödyntäen luonnonraaka-aineita.