Ravintola ja elintarvike

Villiruoka

Tervetuloa tutustumaan trendikkääseen villiruoan maailmaan!

Aistinvaraisen arvioinnin ymmärtämisen merkitys on perusolettamus kaikille ruoka-alalla toimiville. Lisäksi se antaa varmuutta tekemiseen sekä laadun hallintaan tuotekehityksen eri vaiheissa.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia teemoja:

  • metsän ja luonnon antimien hyödyntäminen sekä
  • jokamiehen oikeudet.

Opit keräämään ja käsittelemään villiyrttejä sekä hyödyntämään niitä ravintolassa. Valmistamme itsellemme kolmen ruokalajin menun hyödyntäen luonnonraaka-aineita.

Saat siitä uusia ideoita sekä ajatuksia ja lisäät omaa osaamistasi.

Kenelle?

Koulutus sopii ravintola-alan ammattilaisille sekä ruoanvalmistuksesta kiinnostuneille.

Sisältö

Teoriaosuus: villiyrttien, kerääminen, käsittely ja hyödyntäminen ravintolassa.

Valmistamme itsellemme kolmen ruokalajin menun hyödyntäen luonnonraaka-aineita.