Opi vedetön siivous, joka on kustannustehokkain ja ympäristöystävällisin tapa pitää ammattikeittiö siistinä.
Valmennuksessa käsitellään mm. seuraavia teemoja:
- keittiöiden hygieniavaatimukset
- esivalmisteltu siivous
- mitä likaa ammattikeittiössä on?
- käytettäisiinkö koneita?
- kuka siivoaa sotkut ja tarkistaa puhdistustuloksen?
Mietimme kestävän kehityksen arvoja keittiötyössä sekä saamme uusia vinkkejä ammattikeittiön puhtaanapitoon.
Vedetön siivous säästää luontoa, aikaa, vaivaa ja rahaa. Samalla se keventää työskentelyä ja parantaa puhtaustulosta.
Kenelle?
Kaikille keittiö- sekä puhdistuspalvelualan ammattilaisille.
Sisältö
Koulutus on luentomuotoinen, mutta myös keskusteleva.