Työvoimakoulutus

Koneistajan perustaidot RekryKoulutus

Unelmoitko työstä, jossa voit nähdä konkreettisen jäljen tekemästäsi työstä ja kehittyä osaksi huippuosaajien tiimiä? Konepajateollisuus on ala, joka ei vain tarjoa vakaata työllisyyttä, vaan myös mahdollisuuden oppia ja kasvaa ammatillisesti.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet RekryKoulutuksella kouluttaa jo lähes 50 motivoitunutta koneistajaa menestyksekkäästi Karkkilaan. Nyt etsimme uusia innokkaita henkilöitä, jotka haluavat tarttua tilaisuuteen hankkia itselleen uusi ammatti ja suunnata kohti uutta uraa.

Lisätiedot

Tämä on tilaisuutesi! Yhteistyössä alueen johtavien työnantajien kanssa tarjoamme sinulle mahdollisuuden astua monipuolisen konepajateollisuuden maailmaan. Tämä on hetki hypätä mukaan ja tutustua siihen, miten konepajateollisuus voi avata sinulle ovet kiinnostaviin ja haastaviin työmahdollisuuksiin.

Tällä hetkellä etsimme 5 motivoitunutta henkilöä, joille tarjoamme koulutuksen koneistajan tehtäviin. MeriMet Oy, Tekopa Oy ja SEW Industrial Gears Oy tarjoavat sinulle mahdollisuuden erikoistua alueen laajaan kirjoon – hienomekaniikasta tarkkuuskomponentteihin ja suuriin teollisuusvaihteisiin. Voit päästä työskentelemään erilaisissa ympäristöissä aina pienistä automaateista suuriin työstökeskuksiin.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuttasi konepajateollisuuden parissa! Sinun ei tarvitse olla kokenut ammattilainen – tärkeintä on aito motivaatio ja halu oppia uutta. Tämä on mahdollisuutesi aloittaa merkityksellinen urapolku.

Tutustu mukana oleviin yrityksiin: www.merimet.fi,www.tekopa.fi,www.sew-eurodrive.fi

Tule tutustumaan yrityksiin ja kuulemaan lisää infopäivänä perjantaina 29.9.2023

Klo 10:30-11:30 MeriMet Oy, Porintie 119, Karkkila
Klo 12:30-13:30 SEW Industrial Gears Oy Santasalonkatu 6, Karkkila
Klo 14:00-14:30 Tekopa Oy, Valtatie 26 B, Karkkila

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhan alaiset henkilöt, joilla on koulutustarve tälle alalle ja jotka soveltuvat työskentelemään koneistajina.

Alan aikaisempi työkokemus / koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Odotamme sinulta motivaatiota oppia uutta ja halua toimia koneistajan työtehtävissä.

Kaikki koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät yritysten palvelukseen ja heillä on mahdollisuus jatkaa opintojaan oppisopimuksella. Koulutus antaa hyvät valmiuden toimia koneistuksen perustyötehtävissä.

Valintaedellytykset:

1) Halu työskennellä metalliteollisuuden palveluksessa ja vuorotyövalmius
2) teknisten piirustusten lukutaito tai kyky omaksua se
3) tarkkuus ja huolellisuus sekä kyky suorittaa tarkkoja mittauksia
4) kyky työskennellä itsenäisesti ja vastuullinen työote – asenne (laadukas työnjälki) ja vahva motivaatio työskennellä koneistajan ammatissa
5) riittävä ja sujuva suomen kielen taito
6) ratkaisukeskeisyys
7) hyvät tiimityöskentelytaidot
8) riittävän hyvä terveys koneistajan työhön

Aiempi työkokemus sorvi-, työstökeskus- tai hiomakone, NC-työstökoneiden eri ohjauksista, ohjelmoinnista sekä CAD/CAM-sovelluksista lasketaan hakijalle eduksi

Koulutus toteutetaan suomen kielellä.

Sisältö

– Tuotepiirustusten ymmärtäminen ja kuvan lukutaito
– Materiaalitekniikka
– Sorvaus ja jyrsintä
– NC-työstökoneet ja NC-ohjelmointi
– Tarvittavat työelämän lupakortit (työturva, tulityö, ensiapu, trukki, ym.).

Hakeutuminen

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/ (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero tai koulutuksen nimi ->Näytä ilmoitukset sivun alareunassa -> klikkaa koulutusta, johon olet hakemassa -> valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) -> Hae tähän koulutukseen). Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon tai kuntakokeiluun. Paperihakemus tulee vahvistaa TE-toimistossa tai kuntakokeilussa koulutuksen hakuaikana.

Hakuaika päättyy 15.10.2023.
Esivalinnat tehdään 17.10.2023
Valintahaastattelut: 23-24.10.2023 osoitteessa Uudenmaan Te-toimisto, Antinkatu 1, 2 krs., 00100 Helsinki.
Koulutus alkaa: 30.10.2023
Koulutus päättyy: 21.3.2024.