Matkailu- ja ravitsemus

Kahvila/pikaruokatyöntekijä

Hae paikkaa

Oletko kiinnostunut työstä ravintola-alalla?
Asiakkaallemme on haussa kahvila/pikaruokatyöntekijä keikkatyöhön.
Kesällä mahdollisuus tehdä enemmän tunteja.
Mitä jos nappaisit itsellesi työn, jota voit tehdä joustavasti silloin, kuin sinulle sopii.
Tämä työ sopii myös erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen oheen tai muuhun elämäntilanteeseen, joka vaatii työaikoja, joihin voit itse vaikuttaa.
Työtehtävät ovat todella monipuolisia ruuan valmistuksesta, tarjoiluun ja kassatyöhön. Toivomme sinun olevan asiakaspalvelu taitoinen ja sinulla on ketteryyttä kehittyä sekä intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä.
Lisätietoja tehtävästä ja työnhausta Jobparilla saat sähköpostilla riikka.makinen@lhkk.fi
Älä jää jahkailemaan, vaan täytä hakemus heti! Haastatteluja tehdään jo haku aikana ja valinta tehdään heti sopivan tekijän löytyessä.

Jobpari on osa Faktia Oy:tä ja Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymää. Jobpari vuokraa ja rekrytoi työntekijöitä kaikille toimialoille. Faktia Oy puolestaan tarjoaa kokonaisvaltaisia henkilöstö- ja koulutuspalveluita asiakkaillemme. Toimintamme kivijalkana on monialainen yhteistyömalli, jonka avulla etsitään ratkaisuja seudun yritysten henkilöstötarpeisiin ja helpotetaan osaavan henkilöstön saatavuutta. Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Työmme on ihmisten auttamista työurien eri vaiheissa sekä mutkattoman ja henkilökohtaisen kokemuksen tuottamista niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemme sekä työnhakijoillemme.

Hae paikkaa