Matkailu- ja ravitsemus

Keittiötyöntekijä / kokki Forssa

Hae paikkaa

Oletko reipas ja oma-aloitteinen työntekijä, jolla pysyy homma hanskassa kiireenkin keskellä? Haemme asiakkaallemme ruoanvalmistustaitoista keittiötyöntekijöitä/kokkeja joilta löytyy myös osaamista ja ymmärrystä erilaisista erikoisruokavalioista.

Keittiötyöntekijä ja kokki osallistuvat oman osaamisensa mukaan muun muassa ruoan valmistukseen, tarjoiluun, keittiön tilojen puhtaanapitoon, ruoan pakkaamiseen, salaatin tekoon sekä astiahuoltoon. Työssä tarvitaan joustavuutta, mutta myös asiakaspalvelu on tärkeä osa toimenkuvaa. 

Työvuorot sijoittuvat ma-su ja työaika on klo 6-17.30 välillä. Haemme tekijöitä sekä lyhyempiin sijaisuuksiin, että pidempi aikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Työssä hyvin menestyneellä on mahdollisuus saada jatkoa pidemmäksikin ajaksi!

Sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta keittiötyöntekijänä tai kokkina. Voit olla myös vasta valmistunut alan ammattilainen jolta löytyy haluaa kehittyä tulevaisuuden tekijäksi. Toivomme että olet iloinen tiimipelaaja, joka on valmis laittamaan oman osaamisensa yhteiseen soppaan. 

Maistuisiko tämä työ sinulle? Laitappa pikimmiten hakemuksesi meille! 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla puh 0504718566 / Suvi tai sähköpostilla suvi.hossi@lhkk.fi

Hae paikkaa