Matkailu- ja ravitsemus

Keittiötyöntekijöitä Riihimäelle

Hae paikkaa

Oletko reipas ja oma-aloitteinen työntekijä, jolla pysyy homma hanskassa kiireenkin keskellä? Haemme asiakkaallemme keittiötyöntekijöitä eri mittaisiin sijaisuuksiin Riihimäen alueelle.

Keittiötyöntekijä osallistuu muun muassa ruoan valmisteluun, tarjoiluun, keittiön tilojen puhtaanapitoon, ruoan pakkaamiseen, salaatin tekoon sekä astiahuoltoon. Työssä tarvitaan joustavuutta, mutta myös asiakaspalvelu on tärkeä osa toimenkuvaa. Lisäksi toivomme että sinulta löytyy osaamista myös erikoisruokavalioista. 

Työvuorot sijoittuvat ma-pe ja työaika on klo 7-16 välillä. Haemme tekijöitä sekä lyhyempiin sijaisuuksiin, että pidempi aikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Työssä hyvin menestyneellä on mahdollisuus saada jatkoa vaikka vuoden loppuun asti, ja pidempään!

Sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta keittiötyöntekijänä. Voit olla myös vasta valmistunut alan ammattilainen joka haluaa kehittyä tulevaisuuden tekijäksi. Toivomme että olet iloinen tiimipelaaja, joka on valmis laittamaan oman osaamisensa yhteiseen soppaan. Osassa kohteissa vaaditaan myös oma-aloitteista asennetta ja kykyä ottaa vastuuta, sillä työtä tehdään itsenäisesti.

Maistuisiko tämä työ sinullekin? Laitappa pikimmiten hakemuksesi meille!

Lisätietoja tehtävästä ja työstä Jobparilla antaa puhelimitse 040 725 6926/Henna ja sähköpostitse henna.sorri@lhkk.fi ja 0503534622/Riikka riikka.makinen@lhkk.fi

Hae paikkaa