Metalli

Laseroperaattori

Hae paikkaa

Haemme asiakkaallemme Tammelaan laseroperaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 3-vuorotyöhön. Työsuhde on aluksi vuokratyö, mutta hyvin työnsä hoitavalla tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan palvelukseen! Työpäiväsi vietät lasertyöstökoneen operaattorina.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä. Katsomme alan koulutuksen eduksi. Työ on itsenäistä, mutta työskentelet kokoajan työkavereiden ympäröimänä, joten sinun tulisi olla tiimipelaaja ja toimia hyvin myös kiireessä. Reagoit päivän kuluessa tuleviin muutoksiin hätkähtämättä ja suhtaudut asioihin joustavalla asenteella. Haussa on työhönsä sitoutunut ja motivoitunut henkilö, jolta löytyy intoa kehittää osaamistaan.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle toimivan työympäristön, kattavan perehdytyksen työtehtäviin, mukavan työyhteisön sekä ammattilaisista koostuvan tiimin tuen. Palkkaus vastaa ammattitaitoasi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemus mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan 2023 alkuvuoden aikana.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse 0503534622/Riikka Mäkinen, riikka.makinen@lhkk.fi

Hae paikkaa