Metalli

Levytyökeskuksen käyttäjä / laseroperaattori

Hae paikkaa

Haemme asiakkaallemme Akaaseen levytyökeskuksen käyttäjää/laseroperaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde on aluksi vuokratyö, mutta hyvin työnsä hoitavalla tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan palvelukseen!

Vastaat laseroperaattorina levytyökeskuksen käytöstä ja toiminnasta. Levytyökeskusten ohjelmointikokemus katsotaan eduksi. Tässä työssä tulee kyetä toimimaan itsenäisesti.

Hakijoilta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta tai kokemuksen kautta hankittua osaamista ohutlevy tuotannosta, sekä hyvää asennetta. Lisäksi sinun tulisi olla tiimipelaaja ja toimia hyvin myös kiireessä. Reagoit päivän kuluessa tuleviin muutoksiin hätkähtämättä ja suhtaudut asioihin joustavalla asenteella. Haussa on työhönsä sitoutunut ja motivoitunut henkilö, jolta löytyy intoa kehittää osaamistaan.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle toimivan työympäristön, kattavan perehdytyksen työtehtäviin, mukavan työyhteisön sekä ammattilaisista koostuvan tiimin tuen. Palkkaus on kilpailukykyinen ja vastaa ammattitaitoasi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemus mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, ja aloittamaan pääset vielä syyskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse 050 4718566 / Suvi tai sähköpostilla suvi.pelto-knuutila@lhkk.fi

Hae paikkaa