Sähkö- ja elektroniikka-ala

Projektipäällikkö / työnjohtaja

Hae paikkaa

Sähkömatti on Forssan talousalueella toimiva keskisuuri sähköurakointiliike, jonka asiakkaita ovat lähinnä rakennuttajat, kiinteistöt ja teollisuus. Yrityksellä on toimiva laatujärjestelmä ja selkeä, profiloitunut liiketoiminta. Luotettava yhteistyökumppanuus ja vahva ammatillinen osaaminen ovat Sähkömatin hyvän imagon perusta. 

Etsimme rekrytointitoimeksiantona sähköalan asiakkaallemme projektipäällikköä / työjohtajaa. Työ on toistaiseksi voimassaoleva.

Projektipäällikkönä huolehdit työtilausten vastaanottamisesta, tarvittavien tarvikkeiden tilaamisesta aikataulutukseen ja toteutukseen asti. Sinulla on teknistä sähköalan tuntemusta, suunnittelutaitoa ja kyky toimia osana työyhteisöä aktiivisena tiimin jäsenenä.

Työssä menestyäksesi sinulla tulee olla aiempaa kokemusta sähkötekniikasta ja projektien johtamisesta. Vähintää S2 Luvat. Lisäksi sinulla tulisi olla kattavat tietotekniset taidot sekä kirjallinen, että suullinen sujuva suomenkielentaito.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden kehittyä ja kehittää omaa työtäsi ja mahdollisuuden päästä mukaan osaksi mukavaa työyhteisöä.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Toimi siis heti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera 30.11.2022 mennessä.

Rekrytoinnista vastaa Jobpari! Huomioithan tämän mikäli sinulla tehtävään liittyen kysyttävää. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostilla riikka.makinen@lhkk.fi tai puhelimitse 0503534622/ Riikka

Jobpari on osa Faktia Oy:tä ja Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymää. Jobpari vuokraa ja rekrytoi työntekijöitä kaikille toimialoille. Faktia Oy puolestaan tarjoaa kokonaisvaltaisia henkilöstö- ja koulutuspalveluita asiakkaillemme. Toimintamme kivijalkana on monialainen yhteistyömalli, jonka avulla etsitään ratkaisuja seudun yritysten henkilöstötarpeisiin ja helpotetaan osaavan henkilöstön saatavuutta. Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Työmme on ihmisten auttamista työurien eri vaiheissa sekä mutkattoman ja henkilökohtaisen kokemuksen tuottamista niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemme sekä työnhakijoillemme.

 

Hae paikkaa