Toimistotyö

Toimistotyöntekijä

Hae paikkaa

Hei sinä monitaitoinen toimiston ammattilainen, etsimme juuri sinua!

Haemme asiakkaallemme Forssaan vaihteleviin toimistotöihin toimistotyöntekijää. Työhön kuuluu mm. laskutusta, omistajan vaihdoksia, asiahallintaa sekä asiakasneuvontaa. Lisäksi siihen kuuluu myös jonkin verran työlaskutusta. Osaamisestasi ja oppimishalukkuudestasi riippuen voit ottaa vastuuta myös varastonhoidosta, sekä muista toimintaa tukevista töistä. Työhön saa perehdytyksen, joten on työhistoriasi sitten taloushallinnon tai vaikkapa varastojärjestelmien parista, täytä hakemus.

Koulutustaustasi voi olla joko liiketaloudesta tai vaikkapa varastoalalta, tässä tehtävässä tärkeintä on oma aktiivisuus ja työssä hankittu osaaminen. Sinulla tulee olla sujuva suomen kieli, sillä asiointi ja työkieli on suomi. Tietotekniikan osaamisesi tulisi olla hyvällä tasolla. Office365 ohjelmien lisäksi osaaminen taloushallinnon ohjelmistoista tai CRM ja CGI osaaminen katsotaan eduksi.

Työt alkavat elokuun alussa perehdytyksellä. Huomioithan, että ennen työn aloitusta työntekijälle teetetään turvallisuusselvitys (SUPO). Työ on aluksi määräaikainen vuokratyö arviolta kuusi kuukautta. Hyvällä tekijällä on kuitenkin mahdollisuus saada jatkoa, ja napata yrityksestä toistaiseksi voimassa oleva työsopimus! 

Lisätietoja työtehtävästä saat ma-to klo 9-15 ja pe 9-14 soittamalla puh. 0504718566 tai sähköpostilla suvi.hossi@lhkk.fi.

Hakuaika päättyy 15.6.2024. Haluamme olla sinulle avuksi työnhaussa, joten jätä hakemuksesi hakulinkistä ja hae tähän tehtävään jo tänään! 

Tervetuloa meille töihin!

Hae paikkaa