Metalli

Tuotanto- ja teknisiä operaattoreita Jospak Oy:lle

Hae paikkaa

Jospak Oy on vuonna 2014 perustettu kasvuyritys, joka kehittää ja valmistaa patentoituja, kansainvälisesti tunnettuja kuitupohjaisia vuokapakkauksia sekä niiden valmistukseen tarvittavaa teknologiaa. Olemme viime vuosien aikana panostaneet tuotteidemme, tuotantomme sekä henkilöstömme kehittämiseen ja samalla luoneet useita sekä kotimaisia että kansainvälisiä asiakassuhteita.

Etsimme Jospak Oy:n Forssan tehtaalle

TUOTANTO-/ TEKNISIÄ OPERAATTOREITA

Tuotanto-operaattorina vastaat tuotevalmistuksesta pitkälle automatisoiduilla tuotantolinjoillamme aina ajon esivalmistelusta tuotteen pakkaamiseen. Työhön kuuluu koneen säätämistä, työkalujen vaihtoa sekä päivittäisiä huoltotoimenpiteitä. Laadunvarmistus ja valmistuskirjaukset tuotantojärjestelmäämme ovat olennainen osa päivittäistä rutiinia.

Teknisenä operaattorina osallistut tuotantotyön ohessa syvällisemmin myös tuotantokoneiden ja tuotantolaadun optimointiin, ja toimit tarvittaessa teknisenä tukena tuotanto-operaattoreille. Sinulta löytyy aiempaa kokemusta tai koulutusta tuotannon koneiden- ja laitteiden parissa, sekä valmiuksia ongelmien ratkaisuun yhdessä teknologiatiimin kanssa.

Tuotantomme tapahtuu hygieniatiloissa, joten vaadimme hygieniapassin kaikilta työntekijöiltämme. Hygieniapassikoulutuksen järjestämme tarvittaessa.

Toivomme sinulta:

  • ensisijaisesti positiivista asennetta, aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä halua oppia uutta.
  • valmiutta vuorotyöhön
  • kokemusta tuotantotyöstä
  • teknistä osaamista
  • tietokoneen ja tietojärjestelmien käyttökokemusta
  • suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mahdollisuuden työskennellä alansa edelläkävijäyrityksessä. Pääset myös oman kiinnostuksen mukaan osallistumaan toiminnan kehittämiseen. Meillä on viihtyisä, ergonominen ja siisti työympäristö, kattava työterveyshuolto ja liikuntaetu.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsopimus solmitaan Jospak Oy:n kanssa. Rekrytoinnista vastaa Jobpari! Huomioithan tämän, mikäli sinulla tehtävään liittyen kysyttävää. Lisätietoja saat puhelimitse 050 4718566/ Suvi Hossi ja sähköpostilla suvi.hossi@lhkk.fi

Täytä sähköinen hakemuslomake ja liitä CV:si mukaan 18.6.2024 mennessä. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hae paikkaa