Koulutus tarjoaa perustan anniskelutehtävissä työskentelyyn ja avaa ovia ravintola-alan työtehtäviin.
Kuvaus
Tässä lyhytkoulutuksessa perehdytään ravintola-alan keskeisiin osa-alueisiin käytännönläheisesti ja tavoitteellisesti.
Koulutuksen aikana opiskellaan alkoholilainsäädäntöä, omavalvontaa sekä erilaisia alkoholijuomia ja tarjoilun perusteita. Opetus toteutetaan sekä oppilaitoksella että aidoissa työympäristöissä ravintola-alan työpaikoilla.
Koulutus tarjoaa perustan anniskelutehtävissä työskentelyyn ja avaa ovia ravintola-alan työtehtäviin. Osallistujilta edellytetään valmiutta työssäoppimiseen myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa:
- Anniskelupassi
- Hygieniapassi
- Työturvallisuuskortti
Koulutus alkaa 17.11.2025 ja päättyy 22.12.2025.
Hakuaika koulutukseen päättyy 10.11.2025