Faktia Oy

Menestyksesi kumppani

Meillä Faktialla opiskelee vuosittain noin 2500 opiskelijaa eripituisissa koulutuksissa, ja lisäksi hoidamme kumppaniyritystemme koulutus- ja kehittämishankkeiden suunnittelun ja toteutuksen rahoitusratkaisuineen, tilanteesta riippuen täsmätarpeeseen tai pitkän aikavälin strategisten tavoitteiden mukaisesti. Kumppaneinamme on runsaasti alueellisia ja valtakunnallisia yrityksiä tai ketjuja, mutta myös paikallisia pieniä yrityksiä. Teemme myös tiivistä yhteistyötä seudun eri toimijoiden, kuten TE-palvelujen ja Ely-keskusten kanssa. Toimipisteemme on Forssassa, mutta toimimme aina siellä missä kumppanimme meitä tarvitsee.

Olemme vastuullinen yritys ja ylpeästi yhteiskunnan sekä paikallisen elinvoiman puolella. Me teemme työtämme sydämellä yhteisömme ja ympäristömme hyväksi, ja tästä osoituksena meille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki  Kumppanimme menestyminen on meillä etusijalla, ei voiton tavoittelu. Kaikki mitä me teemme tehdään ihminen edellä.

Faktia

Jobpari

Työn ja tekijän kohtaamispaikka

Henkilöstö- ja rekrytointipalveluita tarjoava Jobpari on nyt osa Faktiaa, jonka ansiosta meiltä saa nykyään apua myös rekrytointiin ja työllistymiseen: autamme työnhakijoita työllistymisen haasteissa ja toimimme yrityksen tukena rekrytoinneissa. Jobparin kautta olemme vuosien varrella työllistäneet noin tuhat työntekijää erilaisiin työsuhteisiin lähes kaikille mahdollisille aloille. Olemme vastuullinen työnantaja, joka luottaa ammattitaitoiseen henkilöstöönsä ja panostaa heidän osaamiseensa sekä hyvinvointiinsa. Haluamme ajatella olevamme sekä työntekijöidemme että rekrytoivien yritysten kumppani. Meille on tärkeintä, että sinä menestyt!

 

Jobpari

Jobparin työntekijät työpöydän ääressä

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä