Faktia Oy

Menestyksesi kumppani

Työn tekemisen kulttuuri on vahvassa muutoksessa. Teknologia lisääntyy, yksilöt vaihtavat työpaikkaa yhä herkemmin ja yrityksillä on vaikeuksia löytää riittävästi sopivaa työvoimaa. Samaan aikaan yhteiskunta ja työpaikat kansainvälistyvät ja monikulttuuristuvat, eri ammattialat jatkavat eriarvoistumistaan.

Se tarkoittaa, että työpaikkojen on oltava vahvempia ja valmiita mahdollisuuksia tarjoavalle monimuotoisuudelle. Osaamisesta ja koulutuksesta tulee yhä yksilöllisempää. Ja yksilöt tarvitsevat enemmän tukea omaan jaksamiseensa.

Me Faktiassa näemme ja ymmärrämme muutoksen ja sen luomat paineet. Meidän tehtävänämme on uudistaa työelämää yhdessä työantajien ja työntekijöiden kanssa.

Meidän tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaillamme on jokaiseen tehtävään oikea tekijä. Me autamme löytämään uusia tapoja tehdä työtä. Ja me autamme tekemään työpaikoista hyvinvoivia ja tuottavia – yksilöä unohtamatta.

Me osaamme ja hoidamme sekä rekrytoinnin että koulutuksen. Se takaa sinun menestyksesi.

Faktia

Jobpari

Työn ja tekijän kohtaamispaikka

Henkilöstö- ja rekrytointipalveluita tarjoava Jobpari on osa Faktiaa. Jobparin ansiosta meiltä saa apua myös rekrytointiin ja työllistymiseen: autamme työnhakijoita työllistymisen haasteissa ja toimimme yrityksen tukena rekrytoinneissa. Jobparin kautta olemme vuosien varrella työllistäneet noin tuhat työntekijää erilaisiin työsuhteisiin lähes kaikille mahdollisille aloille. Olemme vastuullinen työnantaja, joka luottaa ammattitaitoiseen henkilöstöönsä ja panostaa heidän osaamiseensa sekä hyvinvointiinsa. Haluamme ajatella olevamme sekä työntekijöidemme että rekrytoivien yritysten kumppani. Meille on tärkeintä, että sinä menestyt!

 

Jobpari

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä