Tietoa meistä

Jobpari

Työn ja tekijän kohtaamispaikka: autamme työnhakijoita työllistymään sekä yrityksiä löytämään juuri niiden tarpeisiin sopivat tekijät.

Kuvituskuva, jossa nuori nainen katsoo puhelintaan pöydän ja läppärin ääressä ja hymyilee

Työelämän rohkea uudistaja

Me Jobparilla tarjoamme monipuoliset työllistymisen ratkaisut: autamme sinua työnhakijana työllistymisen haasteissa ja toimimme yrityksesi tukena rekrytoinneissa ja työnantajuudessa. Olemme vuosien varrella työllistäneet noin tuhat työntekijää eri mittaisiin työsuhteisiin, ja he ovat työskennelleet lähes kaikilla mahdollisilla aloilla. Olemme vastuullinen työnantaja, joka luottaa ammattitaitoiseen henkilöstöönsä ja panostaa heidän osaamiseensa mm. työehtosopimusten ja työlainsäädännön osalta. Haluamme ajatella olevamme sekä työntekijöidemme että rekrytoivien yritysten kumppani – meille on tärkeintä, että sinä menestyt!

Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Työmme on ihmisten auttamista työurien eri vaiheissa sekä mutkattoman ja henkilökohtaisen kokemuksen tuottamista niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemme sekä työnhakijoillemme. Haluamme olla eturintamassa vastaamassa työelämän muuttuviin osaamistarpeisiin!

Avoimet työpaikat

Kuvituskuva, jossa asentaja on selin kameraan

110

työntekijää

7600

työvuoroa

45700

työtuntia

50

kumppania

Henkilöstövuokraus Hämeenlinna – Forssa – Riihimäki

Miksi hakea töihin Jobparille?

  • Olemme vastuullinen työnantaja ja työntekijöidemme kumppani.
  • Huolehdimme oikeuksistasi sekä työnantajan velvollisuuksista: takaamme, että palkanmaksusi on kunnossa ja saat tekemästäsi työstä oikean korvauksen. Lisäksi pidämme huolta myös jaksamisestasi ja hyvinvoinnistasi.
  • Tuemme sinua koko työsuhteen ajan ja varmistamme parhaamme mukaan, että saat hyvän perehdytyksen uuteen työhösi.

Haetpa sitten keikkatyötä tai kokoaikaista pitkäaikaista työtä, olemme täällä juuri sinua varten!

Palvelumme ovat juuri sinua varten. Haluamme olla helposti tavoitettavissa asiakkaillemme. Niinpä löydät meidän toimistomme Forssasta, Hämeenlinnasta ja myös Riihimäeltä!

Avoimet työpaikat

Kuvituskuva, jossa mies istuu tietokoneensa edessä ja selittää.

Yhteistyötä Jobparin kanssa

Olemme ketterä toimija, joka ottaa työntekijähaun nopeasti haltuun. Autamme sinua löytämään oikean tekijän juuri sinun yrityksesi tarpeeseen. Esimerkiksi huippusesongit, sijaisuudet tai projektiluontoiset työt voivat vaatia lisää työvoimaa nopeallakin aikataululla, jolloin kannattaa kääntyä meidän puoleemme.

Meiltä saat rekrytoinnin tueksi alan ammattilaiset sekä vaivattoman työllistämisprosessin: saat valita valmiiksi arvioimistamme ehdokkaista juuri teille parhaiten sopivan työntekijän. Meiltä saat myös ajantasaisen tiedon esimerkiksi työehtosopimuksista. Emme vain vuokraa ja rekrytoi työvoimaa: lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisia henkilöstö-, kehittämis- ja koulutusratkaisuja yhden luukun taktiikalla.

Ota yhteyttä

Kuvituskuva, jossa varastotyöntekijä kättelee esimiestään

Suvi Hossi

HR-asiantuntija / Faktia Oy

+358 504718566

Riikka Mäkinen

HR-asiantuntija / Faktia Oy

+358 503534622

Jarmo Vesterinen

HR-asiantuntija / Faktia Oy

+358 407782395

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä