Ratkaisut sinulle

Palvelumme työnhakijalle

Sinulle, joka haaveilet uusista tuulista: anna meidän auttaa sinua saavuttamaan ammatillinen unelmasi. Meille on tärkeintä että sinä menestyt.

Katsoa avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus

Kuvituskuva, jossa mies pitää kynää kädessä ja katsoo tietokonettaan

Unelmana uusi työ

Olemme tukenasi, kun etsit ammatilliselle urallesi uutta suuntaa. Uusi työsi voi löytyä avoimista työpaikoistamme, head hunting:in tuloksena, henkilöstövuokrauksen kautta tai vaikka erilaisin työllistymisen keinoin kuten oppi- tai koulutussopimuksen kautta. Voimme etsiä sinulle myös piilotyöpaikkaa, tukea työllistymistäsi jos olet osatyökykyinen tai neuvoa sinua kevytyrittäjäksi ryhtymisessä. Vaihtoehtoja on monia ja niistä valitaan sinulle sopivin.

Kuvituskuva, jossa nuori nainen katsoo puhelintaan pöydän ja läppärin ääressä ja hymyilee

Työnantajana Faktia

Haluamme olla työntekijöidemme kumppani, joka huolehtii heidän oikeuksistaan ja tietysti työnantajan velvollisuuksista. Tunnemme työlainsäädännön hyvin ja meillä on myös tessit hallussa. Takaamme että palkanmaksusi on kunnossa, ja saat tekemästäsi työstä sinulle kuuluvan korvauksen kaikkine mahdollisine lisineen. Pyrimme myös varmistamaan, että saat aina mahdollisimman kattavan perehdytyksen uuteen työhösi asiakasyrityksessämme. Tuemme sinua koko työsuhteen ajan ja voimme luvata että meillä on mukavat pomot.

Tiesitkö?

Faktian rekrytointipalveluista vastaavan Jobparin palkkalistoilla on vuonna 2022 ollut yli 110 henkeä, ja tällä ajalla he tekivät yhteensä yli 7600 työvuoroa.

Lue lisää Jobparista.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä