Henkilöstöratkaisut

Henkilöstövuokraus

Kauttamme löydätte tekijöitä muuttuviin tarpeisiinne joustavasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Teemme tätäkin työtä ihminen edellä: meille on tärkeintä että sinä onnistut.

Kuvituskuva, jossa varastotyöntekijä neuvoo uutta työntekijää

Vaivattomuutta puolin ja toisin

Henkilöstövuokraus on kasvavassa suosiossa oleva työn tekemisen tapa, sillä se on joustava sekä yritykselle että työntekijälle. Vuokratyö sopii yrityksellesi esimerkiksi silloin, kun teillä on tilapäinen tarve tekijälle tai tarpeenne vaihtelee esimerkiksi sesonkien vuoksi.

Kuvituskuva, jossa henkilö seisoo toisten edessä ja katsoo heidän edessään olevaa näyttöä

Etsimme sinulle työntekijän kun yrityksesi sitä tarvitsee. Työntekijä on työsuhteessa meihin ja me hoidamme työnantajavelvoitteet – riski on siis meillä! Mikäli henkilö ei olekaan tehtävään sopiva, etsitään sopivampi.

Mikäli tykästytte tekijään, on teidän mahdollista rekrytoida hänet yritykseenne, tai me voimme hoitaa vakituisen työsuhteen työnantajavelvoitteet puolestanne. Lähdemme rekrytoinneissa – myös henkilöstövuokrauksessa – aina siitä, että työsuhde olisi mahdollisimman pitkä, sillä se on meidän kaikkien etu!

Vuokratyöntekijät viihtyvät työssään

Tuoreimman HPL:n tutkimuksen mukaan 70 % kertoo olevansa innostunut työstään, mikä tarkoittaa että vuokratyöntekijä on innostuneempi työstään (ka 3,94) kuin keskiverto työntekijä (3,67).  Lisäksi 88 prosenttia vastanneista suosittelee vuokratyötä tuttavilleen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä