Lupa- ja korttikoulutukset

Työturvallisuuskorttikoulutus

Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla.

Useat tilaajat edellyttävät urakoitsijoiden ja alihankkijoiden henkilökunnalta suoritettua ja voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Työturvallisuuskortin suorittaminen osoittaa, että sen sinulla on perustiedot yhteisen työpaikan yhteistoiminnasta ja yleisistä vaaroista sekä tiedot työturvallisuuden keskeisistä periaatteista ja hyvistä käytännöistä. Se on myös hyvä pohja työpaikoilla tapahtuvalle perehdyttämiselle.

Koulutuksessa käydään läpi mm. seuraavat asiat:

  • yhteinen työpaikka
  • yhteinen turvallisuus
  • perehdyttäminen
  • yhteinen turvallinen työpäivä: vaarojen ja kuormittavuuden tunnistaminen.

Monet työnantajat vaativat työturvallisuuskorttia. Tämä koulutus antaa perustiedot työsuojelusta ja työmaan työturvallisuusasioista.

Työturvallisuuskortin suorittamalla osoitat, että sinulla on perustiedot yhteisen työpaikan yhteistoiminnasta ja yleisistä vaaroista sekä tiedot työturvallisuuden keskeisistä periaatteista ja hyvistä käytännöistä. Tämä on myös hyvä pohja työpaikoilla tapahtuvalle perehdyttämiselle.

Kenelle?

Työturvallisuuskorttikoulutus on tarkoitettu erityisesti teollisuuden yhteisillä työpaikoilla töitä tekeville henkilöille kuten asentajille, hitsaajille ja korjaushenkilöstölle, mutta se sopii myös mm. rakennusalalle, julkiselle sektorille ja telakoille.

Sisältö

Koulutuksen sisältö ja kesto (8 t)
8:15 Yhteinen työpaikka
9:15 Yhteinen turvallisuus
10:15 Perehdyttäminen
11:00 Lounastauko
12:00 Yhteinen turvallinen työpäivä; vaarojen ja kuormittavuuden tunnistaminen. Harjoituksia.
15:30 – 16.15 Tentti

Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on tarpeeksi.

Voit päivittää työturvallisuuskortin osallistumalla 4 tunnin koulutukseen sekä tenttiin. Hinta on tällöin 80€.

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus järjestetään, jos osallistujia on vähintään 5. Otamme yhteyttä, jos koulutus peruuntuu kokonaan ja palautamme tällöin osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Palautamme 7 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista 50 % osallistumismaksusta. Maksu palautetaan 14 vuorokauden kuluessa peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle, tai tilisiirtona.