Ratkaisut sinulle

Rekrykoulutukset

Olemme Rekrykoulutusten järjestäjänä todellinen konkari. Meiltä saatte juuri teidän yrityksenne näköisen koulutuksen, joka johtaa onnistuneisiin rekrytointeihin.

Kuvituskuva, jossa mies pitää kynää kädessä ja katsoo tietokonettaan

Täsmäosaamista juuri teidän tarpeisiinne

Työvoimapula näkyy jo useilla aloilla ja osaajien löytäminen on vaikeutumassa entisestään. Rekrykoulutuksella yrityksesi saa työvoimaa, jonka osaaminen on kohdistettu räätälöidysti sinun yrityksesi tarpeisiin.

Tavoitteet koulutukselle ja siinä kertyvälle osaamiselle rakennetaan aina yrityksen tarpeiden mukaan, sellaisia voivat olla esimerkiksi täsmäosaamisen saavuttaminen tiettyyn tehtävään tai monipuolisemman ammattitaidon kartuttaminen.

Rekrykoulutuksen pituus riippuu työnantajan osaamisvaatimuksista tulevien työntekijöidensä suhteen. Kesto on vähintään 10 päivää, useimmiten kuitenkin 3-9 kuukautta. Osa koulutuksesta toteutuu työssä oppien yrityksessä ja silloin sekä opiskelijalla että työnantajalla on erinomainen mahdollisuus tutustua toisiinsa.

Koulutuskokonaisuus voidaan myös suunnitella yhdessä useamman työnantajan kanssa. Työnantaja korvaa 30% koulutuksen kustannuksista, TE-palvelut huolehtii lopusta.

Työnantajana sinun ei tarvitse tietää, onko rekrykoulutus sopivin vaihtoehto teidän tarpeisiinne. Ota meihin yhteyttä ja kartoitamme tilanteenne yhdessä.

Tiesitkö?

Faktia kuuluu maan johtaviin rekrykoulutusten järjestäjiin.  Vuonna 2021 toteutettiin 7 rekrykoulutusta yhteensä 8 yrityksen kanssa. Koulutuksiin osallistui 71 opiskelijaa ja heistä työllistyi 65 henkilöä. Koulutustemme laatu ja vaikuttavuus eivät synny sattumalta, ne luodaan ammattitaidolla.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä