Ajankohtaista

Esittelyssä: kehity vahvuuksilla -valmennus

avatar

Tanja 20.2.2023

Kehity vahvuuksilla -valmennus auttaa sinua tunnistamaan vahvuutesi laaja-alaisesti. Henkilökohtainen vahvuuskartoitus auttaa sinua tunnistamaan osaamistasi, arvojasi, kiinnostuksen kohteitasi, resurssejasi ja sekä hyödyntämään niitä. Ohjaus antaa keinoja hyödyntää enemmän niitä asioita työssäsi, joista aidosti nautit. Vahvuuksien käytöllä on tutkitusti yhteys hyvinvointiin ja suorituskykyyn. Vahvuuksien kautta toimiminen vähentää myös stressin määrää, ja kasvattaa itseluottamusta, auttaa uuden oppimisessa ja antaa energiaa. Se edistää myös terveyttä ja hyvinvointia myös työelämän ulkopuolella. Meissä jokaisessa on ainutlaatuinen kokonaisuus vahvuuksia. Kyse on sinussa jo olevasta potentiaalista.

Halusin selkiyttää omia ajatuksiani uraani liittyen.

Valmennukseen osallistunut


Eräs valmennukseen osallistunut kertoi, että hän halusi valmennuksen avulla selkiyttää omia ajatuksiaan hänen uraansa liittyen:

”Halusin selkiyttää omia ajatuksiani uraani liittyen. Olin jokin aika sitten jäänyt työttömäksi asiantuntijatyöstä ja nyt oli aika miettiä mitä oikeastaan osaan ja mitä haluan tehdä tulevaisuudessa. Työttömyys oli tuonut epävarmuutta oman osaamiseni suhteen, mutta Faktian valmentajan kanssa keskustelimme minun vahvuuksistani vahvuuskartoituksen avulla.”


”Kävimme läpi eri vahvuusalueet ja löysinkin asioita, miten olin niitä hyödyntänyt työssä ja vapaa-ajalla aiemmin. Tämä auttoi valmentautumisessa kertomaan työhaastattelussa osaamisestani. Ensimmäisellä tapaamisella keskustelimme paljon siitä mitä minä toivon ja haluan tulevaisuuden työpaikalta. Toisella tapaamiskerralla olinkin jo löytänyt uuden työpaikan ja aloittamassa siellä muutaman viikon kuluttua” hän iloitsi.

Tapaamisissa käydään läpi valmennettavan aikaisempaan työuraan liittyviä asioita vahvuuksiin peilaten: Mikä aiemmassa työssä oli innostanut? Mikä vahvuus oli ollut alikäytössä, mutta toisi innostusta työhön? Valmennuksen kautta tietoisuus omasta osaamisesta ja vahvuuksista lisääntyi ja myös itseluottamus.

Lue lisää Kehity vahvuuksilla -valmennuksesta.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä