Uutinen

Faktia ja Jobpari yhdistyivät

avatar

tanja 02.3.2022

Jobparin työntekijät Suvi Pelto-Knuutila ja Riikka Mäkinen istuvat sohvalla ja katsovat yhdessä tietokoneen näyttöä

Henkilöstö- ja rekrytointipalveluita tarjoava Jobpari on nyt osa Faktiaa. Nykyisin meiltä siis saa koulutusratkaisujen ja kehittämisprojektien lisäksi apua rekrytointiin ja työllistymiseen: Autamme työnhakijoita työllistymisen haasteissa ja toimimme yrityksen tukena rekrytoinneissa.

Jobparin työntekijät Suvi Pelto-Knuutila ja Riikka Mäkinen istuvat sohvalla ja katsovat yhdessä tietokoneen näyttöä

Fuusion myötä toimintamme on ketterämpää ja ratkaisupakettimme on merkittävästi aiempaa laajempi: kun yhdistämme Faktian kehittämis- ja kouluttamisosaamisen sekä Jobparin rekrytointi- ja henkilöstöhallintokokemuksen, meidän on mahdollista tarjota sinulle entistäkin kokonaisvaltaisempia menestyksen ratkaisuja aina kehittämistarpeiden tunnistamisista nappirekrytointeihin.

Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Työmme on ihmisten auttamista työurien eri vaiheissa sekä mutkattoman ja henkilökohtaisen kokemuksen tuottamista niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemme sekä työnhakijoillemme. Haluamme olla eturintamassa vastaamassa työelämän muuttuviin osaamistarpeisiin!

Suvi ja Riikka Jobparista

Pystymme siis yhdessä tarjoamaan paljon enemmän kuin vain koulutusta tai rekrytointipalveluita. Kun yhteistyöhön otetaan mukaan konserniimme kuuluva Forssan ammatti-instituutti, voisi sanoa, että ratkaisupakettimme on aika mahtava: Yhteistyön ansiosta pystymme tarjoamaan yhä monipuolisempia ratkaisuja sinulle, kehitit sitten yrityksesi toimintaa tai itseäsi ja uranäkymiäsi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä