Ajankohtaista

Faktia vahvistaa valmennustarjontaansa

avatar

Anu 07.6.2023

Faktia Oy on hankkinut Jaana Villasen kehittämän rekisteröidyn ValueTrainer-valmennuskonseptin. ”Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että valikoiduimme konseptin toteuttajaksi ja kehittäjäksi” toteaa Faktian toimitusjohtaja Tanja Paassilta. Tanja jatkaa korostamalla, että arvoprosessi syntyy, elää ja on arjessa. ”Se ei saisi koskaan olla muusta organisaation ja tekijän arjesta irrallinen ilmiö, vaan kaikkien mielissä tulisi olla kirkkaana ne asiat, mihin arvojen kautta halutaan organisaatiossa vaikuttaa. Tämä ei kuitenkaan onnistu itsestään eivätkä arvot avaudu yhden päivän seminaarissa tai aamupalaverissa, vaan arvojen työstö vaatii usein paljon pidemmän ajan ja oivalluttajan.” 

Value Trainer – arvovalmentajakoulutus on Suomen ensimmäinen rekisteröity arvoalan koulutus.  Koulutuskokonaisuus tuottaa uudenlaisia ammatillisia valmiuksia kehittää merkityksellistä työelämää, jossa yhdessä tekeminen vahvistuu. Value Trainer -kokonaisuuden suorittaneet valmistuvat sertifioiduiksi arvovalmentajiksi ja saavat oikeuden kuulua sertifioitujen arvovalmentajien kouluttajaverkostoon. Koulutuskokonaisuuden suorittaneet voivat hyödyntää koulutusta esimerkiksi toimimalla arvovalmentajana joko yksilöohjauksessa tai yritysten parissa.  

Koulutuskokonaisuus sopii kaikille, joille arvopohjainen ajattelu on tärkeää arjen toiminnassa ja organisaatioiden kehittämisessä.

Arvoihin perustuva koulutuskokonaisuus vastaa hyvin Faktian toimintaperiaatteita ja haluamme olla osaltamme vahvistamassa organisaatioiden kehittymistä myös arvopohjalta”, kertoo Tanja Paassilta ja toivottaa samalla kaikki hakijat tervetulleiksi 26.10.2023 alkavalle valmennuspolulle. 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä