Tukea työnhakuun ja uudelleen työllistymiseen

Kohti uutta työpaikkaa muutosturvakoulutuksella

Onko sinun työpaikallasi käynnissä muutosneuvottelut? Ollaanko työntekijöitä irtisanomassa tuotannollisista ja taloudellisista syistä?

Muutosneuvottelujen kohteena olevat ja tuotannollisista ja taloudellisista syistä irtisanottavat ovat oikeutettuja muutosturvakoulutukseen. Lainsäädäntö velvoittaa työnantajaa tukemaan irtisanomiensa työntekijöiden työllistymistä tarjoamalla heille valmennusta tai koulutusta. Muutosturvakoulutus tukee työntekijää uuden urasuunnitelman toteuttamisessa ja vahvistaa omien tavoitteiden saavuttamisessa. Osaamiskartoitus motivoi uuden ammatin ja työpaikan löytämiseen.

Koulutus lisää ammatillisia valmiuksia työllistyä uudelleen. Henkilökohtaisen ohjauksen avulla tuetaan asiakasta yksilöllisten ratkaisujen löytämiseen. Koulutus pitää sisällään muutoksen käsittelyä ja tunteita, osaamisen kartoitusta ja urasuunnittelua, työnhakua ja henkilökohtaista ohjausta.

Muutosturvakoulutus antaa hyvät eväät hakea uutta työtä ja saada työpaikka.

Lisätietoja

Kirsi Palosaari

asiakkuuspäällikkö

+358 408261273

Mika Palanen

asiakkuuspäällikkö

+358 403474044

Kenelle

Tuotannollisista ja taloudellisista syistä irtisanotuille työntekijöille, myös 55-vuotta täyttäneille, joiden työsuhde irtisanovaan työnantajaan on kestänyt yhtäjaksoisesti vähintään viisi vuotta. Ehtona on, että työnantajan palveluksessa on vähintään 30 työntekijää.

Miten

Monimuotokoulutuksena – ryhmäkoulutuspäivät lähiopetuksena ja henkilökohtainen ohjaus etäyhteyksin tai lähitapaamisena.

Miksi

Muutosturvakoulutus antaa hyvät eväät hakea uutta työtä ja saada työpaikka

Missä

Lähitoteutuksena tai verkkototeutuksena

Kesto

Esim. 22,5 h/3 työpäivää + henkilökohtainen ohjaus

Hinta

Toteutuskohtainen

Lisätietoa koulutuksesta

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.