Lupa- ja korttikoulutukset

Ensiavun perusteet

Ensiavun perusteet 4 h

Ensiavun perusteet 4 h koulutuksessa saat tietoa ja taitoa, miten toimia ensiapua vaativissa tilanteissa tai äkillisessä henkeä uhkaavassa tilanteessa. Koulutuksessa harjoitellaan hätätilanteessa toimimista, tajuttoman auttamista, elottoman tunnistamista ja elvytystä, opetellaan käyttämään sydäniskuria, auttamaan vierasesine hengitysteistä, antamaan ensiapua suurissa verenvuodoissa ja sokissa. Saat koulutuksen jälkeen kortin, mikä on voimassa 3 v.

Koulutuspäivä on klo 8.15-11.45, 4h. Lähiopetus Saksankatu 46, Forssa.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 80 € (sis. alv).

Ensiavun perusteet 8 h

Ensiavun perusteet 8 h koulutuksessa saat tietoa ja taitoa, miten toimia ensiapua vaativissa tilanteissa tai äkillisessä henkeä uhkaavassa tilanteessa. Koulutuksessa harjoitellaan hätätilanteessa toimimista, tajuttoman auttamista, elottoman tunnistamista ja elvytystä, opetellaan käyttämään sydäniskuria, auttamaan vierasesine hengitysteistä, antamaan ensiapua suurissa verenvuodoissa ja sokissa. Opit tunnistamaan sairaskohtauksia ja toimimaan niissä. Harjoittelemme myös erilaisten haavojen ja palovammojen ensiapua. Saat koulutuksen jälkeen kortin, mikä on voimassa 3 v.

Koulutuspäivä on klo 8.15 – 16.15. Kesto 8h. Lähiopetus Saksankatu 46, Forssa.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 100€ (sis. alv).

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus järjestetään, jos osallistujia on vähintään 5. Otamme yhteyttä, jos koulutus peruuntuu kokonaan ja palautamme tällöin osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Palautamme 7 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista 50 % osallistumismaksusta. Maksu palautetaan 14 vuorokauden kuluessa peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle, tai tilisiirtona.

Onko korttisi kadonnut? Jos koulutuksesi on vielä voimassa, voit tilata uuden kortin täältä.