Ravintola ja elintarvike

Ravintola-, catering- ja elintarvikealan ammattilaisille.

Millaista ruokaa sinä söisit? – Innovaatioista kaupalliseen menestykseen 

Tämä koulutuskokonaisuus avaa elintarvikealan ammattilaisille oven laaja-alaiseen osaamiseen. Koulutuksen myötä osallistujat saavat syvällisen ymmärryksen tuotekehitysprosessista, oppivat hyödyntämään uusimpia teknologioita vastuullisesti ja kehittävät liiketoimintaansa vastaamaan alan muutoksia ja megatrendejä. Koulutuksen käytännönläheiset harjoitukset, interaktiiviset virtuaaliset työpajat ja asiantuntijapuheenvuorot tarjoavat konkreettisia työkaluja ja näkökulmia, jotka vahvistavat osallistujien kykyä innovoida, nostaa elintarvikealan tuotteiden jalostusastetta ja monipuolistaa tuoteportfoliota. Näiden oppien avulla ammattilaiset voivat kokeilla uudenlaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämistä ja näin myös vastata asiakkaiden kasvaviin odotuksiin elintarvikkeiden suhteen (vastuullisuus, uudet elämykset, tarinat).

Lisätiedot ja hakeminen

Ruokaa vastuullisesti ja kestävästi – vastuullisuuden askeleista ekologisiin ratkaisuihin 

Elintarvikkeissa korostuu nykyään entistä enemmän vastuullisuus ja kestävyys. Kokonaisvaltaisesta kestävyydestä oppiminen ja erityisesti ekologisen kestävyyden osa-alueiden integrointi elintarvikealan toimintaan auttavat yrityksiä vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeisiin sekä viestimään vastuullisuusteoista läpinäkyvämmin. Samalla vastuullisuuden askeleet ja ekologiset ratkaisut edistävät yritysten mainetta ja auttavat säilyttämään ja houkuttelemaan asiakkaita, jotka arvostavat vastuullisuutta ja kestävää liiketoimintaa.

Lisätiedot ja hakeminen

Älyä ja automatiikkaa – Digitalisaatio elintarvikealalla

Tämä koulutuskokonaisuus elintarvikealalle tarjoaa monipuolisia ja käytännönläheisiä taitoja digitalisaation hyödyntämiseen

Lisätiedot ja hakeminen