Uusimmat kirjoitukset

Koulutus maistuu makealta pitkän linjan elintarviketyöntekijöille: ”Itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen tuovat lisää motivaatiota työhön.”

Halvan makeistehtaalla Helsingissä työskentelevät Niko Nupponen ja Jari Siro lähtivät innolla oppimaan lisää vastuullisuudesta ja digitalisaatiosta Faktian järjestämiin elintarvikealan maksuttomiin koulutuksiin.

Lue kirjoitus

Sujuvaa yhteistyötä rekrytoinneissa ja osaamisen lisäämisessä

Työntekijöitä ei ole aina helppoa saada. Tämä on todettu myös Loimijoen Kuntapalvelut Oy:ssä, joka tarjoaa siivous- ja ateriapalveluja Forssan seudulla. Osaamisesta ei voida kuitenkaan tinkiä ja siksi Faktia on ollut tärkeä kumppani uusien tekijöiden kouluttamisessa ja työhyvinvoinnin lisäämisessä.

Lue kirjoitus

Jokioisten Leipä – Muutoksessa mukana osaamista kasvattamalla

Työelämä on rakennemuutoksessa. Elintarvikealalla se näkyy muun muassa kuluttajien ostokäyttäytymisen muutoksena, pienten yritysten kilpailukyvyn heikkenemisenä ja markkinoiden globalisoitumisena. Jokioisten Leipä tasapainottelee oman brändin tuoretuotteiden ja kannattavampien private label -raakapakasteiden välillä.

Lue kirjoitus

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä