Uutinen

Faktia on Yhteiskunnallinen yritys

avatar

tanja 20.8.2022

Kuvituskuva, jossa henkilö pitää käsissään kukkaa

Faktia Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki, se on osoitus siitä että Faktia osallistuu yhteiskunnallisten asioiden ratkaisemiseen.

”Olemme vastuullinen yritys ja näemme, että yksi päätehtävistämme on turvata toiminta-alueemme, eli Forssan seudun, elinkeinoelämän osaavan työvoiman saanti. Olemme siis aktiivisesti mukana kehittämässä seudun elinkeinoelämää omalla osaamisellamme” kertoo Faktian toimitusjohtaja Tanja Paassilta.

”Olemme ylpeästi yhteiskunnan puolella ja siksi onkin mahtavaa päästä kertomaan, että meille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki”.

Olemme ylpeästi yhteiskunnan puolella

Tanja Paassilta

Yhteiskunnallinen yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia ja ne käyttävät suurimman osan voitostaan tähän. Sen myöntämisen kriteerejä ovat myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen sekä toiminnan avoimuus.

”Olemme tästä erityisen iloisia, sillä me teemme työtämme sydämellä yhteisömme ja ympäristömme hyväksi, ja on hienoa että se näkyy. Asiakkaan menestyminen on meillä etusijalla, ei voiton tavoittelu”, Tanja toteaa ja jatkaa:

”Kaikki mitä me teemme tehdään ihminen edellä”.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä