Ajankohtaista

Karkkilaan uusia koneistajia yhteishankintakoulutuksella

avatar

melina 23.2.2023

Faktia oy on kouluttanut Karkkilassa jo kuusi koneistaja-rekrykoulutusta. Tällä kertaa yhteistyössä olivat SEW industrial Gears Oy, MeriMet ja Whitepoint Optics.

Karkkilan rekrykoulutuksesta valmistui tällä kertaa 5 koneistajaa. Koulutukset ovat suunniteltu ja toteutettu yhdessä yritysten kanssa juuri heidän tarpeisiinsa. Tällä tavoin saadaan osaajia niihin tehtäviin, joihin heitä erityisesti kaivataan.

Koulutukseen sisältyi myös työssäoppimista yhteistyö yrityksissä. Näin opiskelijat pääsivät jo heti alusta asti oikeisiin työtehtäviin ja oppivat yrityksen toimintatavat. Koulutuksen jälkeen opiskelijat jatkavat oppisopimuksella yrityksessä ja suorittavat koneistajan tutkintoa.

Opiskelijat sekä yritykset olivat erittäin tyytyväisiä koulutukseen ja sen sisältöön. Hyvänä tapana pidettiin lähiopetusta, jossa opittiin koneistajan perustaidot. Faktian asiakkuuspäällikkö Mika Palanen kertoi, että metallialalle on edelleen haasteellista löytää työntekijöitä. Tällainen rekrykoulutusmalli on erittäin hyvä kohtaamaan uudet työntekijät sekä yritykset.

Lopuksi vielä paljon onnea kaikille ryhmän valmistuneille!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä