Asiantuntijablogi

Millainen asiakas, sellainen ratkaisu

avatar

minna 01.9.2023

Kuvituskuva, jossa työnhakijat istuvat rivissä

Faktia Oy suunnittelee ja toteuttaa erilaisia koulutuksia ja valmennuspolkuja aina asiakkaiden tarpeisiin perustuen. Yritysten ja organisaatioiden jo olemassa olevan henkilöstön osaamisen kehittämiseen on tarjolla monenlaisia ratkaisuja.

Koulutuksessa paras mahdollinen anti tuottaa molemmille osapuolille onnistumisia ja hyviä jatkotoimintamahdollisuuksia. Esimerkkinä täsmäkoulutuksesta Jospak Oy:lle toteutettiin 10 pv kestoinen Koneenkäyttäjästä tuotanto-operaattoriksi koulutus, joka lisäsi henkilöstön osaamista yrityksen toiminnan kasvutilanteessa.

Yksityishenkilönä sinulla on mahdollisuus hankkia lisäosaamista kattavasta korttikoulutuksiemme valikoimasta tai mahdollisuuksien mukaan osallistua itseä kiinnostavaan työvoimapoliittiseen koulutukseen. Työvoimapoliittiset koulutukset on suunnattu erityisesti työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille.

Faktia Oy on tunnettu useista onnistuneista rekrytointikoulutuksista. Yhteistyössä toteutettu koulutus räätälöitiin Nordic Advanced Composites Oy:lle. Kaikki koulutukseen osallistuneet työllistyivät yrityksen palvelukseen.

Erilaiset työyhteisöt saattavat tarvita avukseen kumppania kehittääkseen toimintoja. Monitahoiset hyvinvointivalmennuspolut eri tasoilla ovat omiaan edesauttamaan niin oman kuin työyhteisön ja esihenkilöiden tasoilla kulkevaa kehitystyötä. Toteutuksien punaisena lankana on aina kehittää aihepiiriä käytännössä oman tekemisen kautta

Mikäli olet haastavassa tilanteessa irtisanomisen kohdattua niin tarjoamme muutosturvaa koulutuksen avulla. Tavoitteena on vahvistaa ja edistää irtisanotun henkilön työllistymismahdollisuuksia. Uusien työmahdollisuuksien kartoittaminen sekä uuden tilanteen kohtaamiseen liittyvä tukeminen ovat avainasemassa muutoskoulutuksen toteutuksessa.

Teemme Menestyksesi kumppanina erilaisia koulutuksia ja valmennuksia. Kuuntelemme asiakkaitamme tarkasti ja yhteisen suunnittelun avulla saamme aikaan molempia palvelevia toteutuksia, jotka edistävät osaamisen kehittämistä ja sitä kautta liiketoiminnan kasvua.

Mikäli etsit itsellesi innokasta, motivoitunutta ja kokonaisvaltaisesti tilanteen haltuun ottavaa kumppania, jätä meille yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä