Ajankohtaista

Työn ja tekijän kohtaamispaikka

avatar

Suvi 23.2.2023

Koulutusratkaisuja tarjoava Faktia ja henkilöstöpalveluista vastaava Jobpari tekevät ainutlaatuista yhteistyötä Kanta-Hämeen alueella. Apua saa työnhakuun ja rekrytointiin sekä myös sopivan koulutuskokonaisuuden löytämiseen. Jobparin palvelut ovat laajentuneet syksyn aikana myös Riihimäelle yhteistyössä Hyrian kanssa. Jobparin toimisto löytyy myös Hämeenlinnasta PARKKI Business Parkista.

Pyrimme näin vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin juuri siellä missä asiakkaammekin sijaitsevat.

Jobpari tarjoaa monipuolisen avun työllistymiseen henkilöstövuokrauksella. Autamme työnhakijoita työllistymisen haasteissa ja toimimme yrityksen tukena rekrytoinneissa. Esimerkiksi huippusesongit, sijaisuudet tai projektiluontoiset työt voivat vaatia lisää työvoimaa nopeallakin aikataululla, jolloin kannattaa kääntyä meidän puoleemme. Olemme pieni ja ketterä toimija. Otamme työntekijähaun nopeasti haltuun ja autamme yrityksiä löytämään oikean työntekijän juuri oikeaan tarpeeseen. Jobpari on vastuullinen työnantaja, ja olemme asiakkaillemme luotettava KUMPPANI.

Oppilaitoksen ja henkilöstövuokrauksen luomalla yhdistelmällä pystymme vastaamaan monenlaiseen kysyntään. Olemmekin yrityksille monipuolinen kumppani yhden luukun periaatteella. Oppilaitosyhteistyö mahdollistaa työntekijän kouluttamisen tai vaikkapa oivan oppisopimusopiskelijan työllistämisen. Ratkaisut tehdään aina yrityksen tarpeet ja resurssit huomioiden. Työtämme teemme aina kuitenkin ihminen edellä. Haluamme olla kaikille asiakkaillemme luotettava yhteistyökumppani ja löytää palveluvalikoimastamme juuri teidän yrityksellenne oikean ratkaisun.

Lisääntyvä työvoimapula huomioiden olemme lisänneet palveluitamme myös kansainväliseen rekrytointiin.

Kuulumme EURES-verkostoon yksityisenä jäsenenä. Sen kautta voimme mahdollistaa osaavien työntekijöiden hakeutumisen Suomeen ja erityisesti Kanta-Hämeen alueelle, EU/ETA-alueelta.

Ole rohkeasti yhteydessä niin kartoitetaan, miten me voisimme olla teidän yrityksellenne avuksi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä