Ajankohtaista

Vastuullisuuden virstanpylväitä

avatar

minna 09.6.2023

Faktia on osa Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymää. Tämän myötä olemme myös mukana erilaisissa yritysprojekteissa ja hankkeissa. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä alueemme elinvoimaa, niin liiketoiminnan kuin myös vastuullisuuden erilaisten osa-alueiden kautta. Tällä hetkellä näkyvimmin olemme mukana DIVA-hankkeessa (Data ja innovaatiot vihreänsiirtymän tukena elintarvikealalla-hanke).

DIVA-hankkeessa olemme mukana mm. jakamassa osaamista vastuullisuuden eri teemojen kautta elintarvikealan pienille yrityksille. Sivuvirtojen tunnistaminen, hyödyntäminen ja mahdollisuuksien oivaltaminen sekä innovaatiot ovat tuottaneet yrityksille mitä upeimpia yhteistyö- ja liiketoimintakuvioita. Dataan ja analytiikkaan on parhaillaan avoinna verkkovalmennus, jota saa puurtaa omaan tahtiin ja ottaa siitä kaiken irti omalle yritystoiminnalle. Me Faktialaiset olemme aina valmiina ja ajan hermoilla, joten mikäli jokin aihepiiri kiinnostaa niin ota matalalla kynnyksellä yhteyttä niin rakennetaan yhdessä menestyksen kumppanuutta.

Vinkki: DIVA-hankkeen päätöstapahtuma pidetään 15.8.2023 Forssassa, lisätietoja tapahtumasta ja osallistumisesta saat sähköpostilla minna.makinen@lhkk.fi

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä