Value Trainer®- arvovalmentajakoulutus

Yhdeksän kuukauden mittainen arvovalmentajakoulutus tarjoaa täysin uudenlaiset ammatilliset valmiudet arvopohjaiseen kehittämiseen ja johtamiseen.

 

Value Trainer®- arvovalmentajakoulutus on ensimmäinen rekisteröity arvoalan koulutus Suomessa

Value Trainer® -arvovalmentajakoulutus sopii valmentajille, esihenkilöille ja johtajille, jotka ovat halukkaita hyödyntämään arvopohjaista ajattelua omassa toiminnassaan.
Tule mukaan sertifioitujen arvovalmentajien joukkoon!

Yhdeksän kuukauden mittainen valmentajakoulutus tarjoaa uudenlaiset ammatilliset valmiudet toimia arvovalmentajana joko nykyisessä työssään tai yksilöohjauksessa tai yritysten parissa. Value Trainer® -koulutukseen osallistuvalle on eduksi, mikäli hänellä on esihenkilö-, johtamis-, valmentaja- tai coach-kokemusta.

Value Trainer® –arvovalmentajan koulutuksen voi suorittaa työn ohessa ja sen laajuus on 25 osaamispistettä. Koulutus sisältää valmennuspäiviä sekä itsenäistä verkko-opiskelua. Arvovalmentajana toimimisen osaaminen osoitetaan koulutukseen liittyvillä harjoitusvalmennuksilla ja kehittämisprojektin suunnittelulla, toteuttamisella ja arvioinnilla. Valmennus sisältää myös vertaisoppimista ja – arviointia.  

Arvoprosessi syntyy ja elää arjessa. Arvojohtamisen tulisi toimia ohjurina siihen, mihin organisaatiossa halutaan vaikuttaa. Tämä ei kuitenkaan onnistu itsestään eivätkä arvot avaudu yhden päivän seminaarissa tai aamupalaverissa, vaan arvojen työstö edellyttää aikaa, keskustelua ja oivalluttajan. Arvovalmentaja on tämä arvojen kirkastaja, joka oivalluttaa arvojen käyttämiseen arjen työkaluna.

Value Trainer® -koulutuksessa käydään läpi arvoja kuuden tason kautta, tarkastellen niitä kaiken toiminnan perustana, johtamisen, yrityskulttuurin, kannattavuuden ja mitattavuuden kautta. Jokainen valmennettava saa myös henkilökohtaisen arvoanalyysin, jonka pohjalta kirkastetaan omia arvoja ja arvovalintoja.

Valmennuksessa tehdään paljon käytännön harjoittelua ja se antaa käytännönläheiset valmiudet hyödyntää arvoja toiminnan perustana

Seuraava Value Trainer®- arvovalmentajakoulutus alkaa 5.9.2024. Koulutuksen kesto on 9 kuukautta, ja lähipäiviä on keskimäärin yksi per kuukausi klo 9:30-15:00 sekä lisäksi itsenäistä työskentelyä että verkkotyöskentelyä. Koulutusalustana on Howspace.

Haku on auki nyt! Hae mukaan arvovalmentajien joukkoon.

Haastattelemme hakijat (verkkotapaaminen) ja saat henkilökohtaisen ilmoituksen, onko sinut hyväksytty mukaan ryhmään.  Rakennamme valmennusryhmät ilmoittautuneiden mukaan. Orientaatiopäivä 5.9.2024. Value Trainer® sertifiointi 22.5.2025.

Value Trainer® -arvovalmentajakoulutuksen hinta: 4900 € + alv 24% (koulutuksen voi halutessaan maksaa neljässä erässä).

Lisätietoja hakeutumisesta ja koulutuksesta:

Leea Kantelus, leea.kantelus@lhkk.fi, p. 050 3493455

Value Trainer® arvovalmentajaksi opiskeleva Leena Leppä-Lukkala kertoo koulutuksesta