Henkilöstöratkaisut

Rekrytointi- ja työnantajapalvelut

Meille rekrytointi on tuttua vuosien kokemuksella, ja meillä on olemassa moniammatilliset verkostot, joista voi löytyä teille tekijä nopeastikin. Anna siis kokeneiden asiantuntijoidemme hoitaa rekrytointinne maaliin, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Kuvituskuva, jossa näkyy rivissä istuvien työnhakijoiden alaosa käsistä alaspäin

Tekijä työhön vaivattomasti

Rekrytointi sekä työnantajan velvollisuudet saattavat aiheuttaa päänvaivaa, varsinkin kun yhä enemmissä määrin hyvistä tekijöistä on pulaa. Faktian ja Jobparin yhdistymisen myötä voimme tarjota yrityksellesi myös monipuoliset rekrytointi- ja työnantajapalvelut.

Kuvituskuva, jossa kaksi teollisuuden työntekijää näyttää peukkua

Meiltä saat yhden luukun taktiikalla mm.

  • suorarekrytointi
  • head hunting, eli tekijän etsiminen työmarkkinoiden ulkopuolelta
  • hakuprosessin hoitaminen
  • työsuhteen hoito ja työnantajapalvelut ostopalveluna
  • konsultointi, esim. soveltuvuusarvioinnit
  • rekrytointitapahtumien järjestäminen
  • rekrykoulutuksen toteuttaminen

Autamme sinua rekrytoinnissa, etsitpä tekijää sitten juuri yhteen tiettyyn tehtävään, isompaa joukkoa kerrallaan sesonkeihin tai esimerkiksi oppisopimus- tai koulutussopimusopiskelijaa. Pyrimme aina löytämään sinulle tekijän, joka osaamisensa lisäksi sopii yritykseenne ja sen kulttuuriin. Voimme myös etsiä sinulle sopivan henkilön työmarkkinoiden ulkopuolelta. Halutessasi voimme hoitaa koko hakuprosessin piilossa, jos et vaikka halua kilpailijoidenne tietävän, että olet kehittelemässä jotain uutta.

Tapoja työllistää on monia, ja niin on myös työllistämiseen johtavia polkuja. Me olemme tukenasi aina ja pystymme esimerkiksi mahdollistamaan sen, että tekijä aloittaa oppisopimuksella Jobparin palkkalistoilla ja jatkaa valmistumisensa jälkeen yrityksenne omana työntekijänä. Myös työkokeilu on mahdollinen.

Mikäli oman työntekijän palkkaaminen arveluttaa tai tellit ja lellit ahdistavat, voimme myös hoitaa puolestasi työsuhteen sopimukset, palkanmaksut, vakuutukset ym. työnantajavelvollisuudet… Siis koko työsuhde sopimuksen laatimisesta työsuhteen päättymiseen asti. Me pidämme huolta työntekijöistämme ja meillä on vankka kokemus esimerkiksi työehtosopimusasioista.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä