Tuotekehitys ja palvelumuotoilu

Tuotekehityksen parissa työskenteleville ammattilaisille.

Ruokaa vastuullisesti ja kestävästi – vastuullisuuden askeleista ekologisiin ratkaisuihin 

Elintarvikkeissa korostuu nykyään entistä enemmän vastuullisuus ja kestävyys. Kokonaisvaltaisesta kestävyydestä oppiminen ja erityisesti ekologisen kestävyyden osa-alueiden integrointi elintarvikealan toimintaan auttavat yrityksiä vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeisiin sekä viestimään vastuullisuusteoista läpinäkyvämmin. Samalla vastuullisuuden askeleet ja ekologiset ratkaisut edistävät yritysten mainetta ja auttavat säilyttämään ja houkuttelemaan asiakkaita, jotka arvostavat vastuullisuutta ja kestävää liiketoimintaa.

Lisätiedot ja hakeminen

Älyä ja automatiikkaa – Digitalisaatio elintarvikealalla

Tämä koulutuskokonaisuus elintarvikealalle tarjoaa monipuolisia ja käytännönläheisiä taitoja digitalisaation hyödyntämiseen

Lisätiedot ja hakeminen