Ratkaisut

Henkilöstöratkaisut

Olemme sitä mieltä, että hyvinvoiva henkilöstö on kestävän kasvun avain ja siihen panostamalla on mahdollista taklata monta haastetta. Se on kuin laittaisi rahaa pankkiin.

Kuvituskuva, jossa iloinen tiimi hymyilee kameralle toimistokäytävällä

Rekrytointi- ja työnantajapalvelut

Löydämme yrityksellesi oikeat tekijät oikeaan paikkaan ja voimme myös hoitaa koko työsuhteen.

Rekrytointi- ja työnantajapalvelut

Henkilöstövuokraus

Olemme työn ja tekijän kohtaamispaikka: yhdistämme hyvät tyypit oikeisiin työpaikkoihin.

Henkilöstövuokraus

Muutosturvapalvelut

Luomme yhdessä sinun kanssasi kestävää tulevaisuutta yrityksellesi ja työntekijöillesi.

Muutosturvapalvelut

Osaamista tarpeeseen

Meille henkilöstön kehittäminen on paljon muutakin kuin korttikoulutusten organisointia tai työpajojen pitoa. Meiltä saat yrityksesi tarpeisiin sopivat henkilöstöratkaisut yhden luukun taktiikalla.

Koulutukset

Oli kyse sitten korttikoulutuksesta yrityksesi tiloissa, rekrykoulutuksesta, yhden työntekijän täsmäkoulutuksesta tai vuosien mittaisista koulutuskokonaisuudesta, meiltä löydät etsimäsi.

Valmennukset

Meiltä löydät valmiiksi konseptoituja valmennuspaketteja esimerkiksi henkilöstön kehittämiseen. Lisäksi räätälöimme erilaisia valmennuskokonaisuuksia juuri yrityksesi tarpeisiin.

Rekrytointi

Etsimme sinulle tekijän ja kauttamme saat myös vuokra- ja sesonkityöntekijät. Autamme myös kevytyrittäjyyteen liittyvissä asioissa.

Työsuhteen hoito

Hoidamme työsuhteen puolestasi myös esimerkiksi silloin kun olet palkkaamassa yritykseesi ensimmäistä työntekijää tai tarjoamassa oppisopimuksella työpaikkaa opiskelijalle.

Konsultointi

Voit kääntyä asiantuntijoidemme puoleen esimerkiksi rekrytoinneissa, työnantajuuteen liittyvissä asioissa kuten työehtosopimuksissa, osaamisen tunnistamisessa, liiketoiminnan tehostamisessa sekä kasvu- ja muutostilanteissa.

Rekrytapahtumat

Voimme suunnitella ja järjestää kanssasi yhdessä rekrytointitapahtuman, jonka tavoitteena on löytää teille sopivat työntekijät verkostoistamme ja niiden ulkopuolelta.

Henkilöstöratkaisut

Henkilöstön kehittäminen

Emme ainoastaan kouluta ja valmenna yksittäisiä asioita vaan tarjoamme kumppaneillemme mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen ja laadukkaaseen kehittämiseen sekä uusien toiminta- ja ajattelutapojen omaksumiseen. Järjestämme toki teille räätälöityjä kursseja ja koulutuksia, mutta voimme tarjota myös paljon muuta. Esimerkiksi osaamisen kehittämisen lisäksi voimme edistää myös henkilöstönne hyvinvointia.

Kehittämisratkaisun sisältö ja toteutus räätälöidään aina henkilöstösi tarpeiden mukaan. Asiantuntijamme auttavat yritystäsi henkilöstön kehittämisessä ja sen suunnittelussa. Kehittäminen voi olla alasta riippumatonta kuten esimiestaidot, myynti- ja asiakaspalvelu tai turvallisuus, ja erikoisosaamista vaativiin tarpeisiin saat vastauksen moninaisilta koulutusaloiltamme. Jos meiltä itseltämme loppuu osaaminen, hyödynnämme laajaa yhteistyöverkostoamme. Meillä on käytössä liuta erilaisia työkaluja ja menetelmiä, joilla voimme kehittää henkilöstöänne kokonaisvaltaisesti ja tarjottimelta valitaan juuri teidän tarpeisiinne sopivat ratkaisut.

Tutustu menetelmiimme

Kuvituskuva, jossa hymyilevä konsultti istuu pöydän edessä. Pöydän toisella puolella on kaksi asiakasta kuuntelemassa.

Koulutukset

Täsmäkoulutukset

Täsmäkoulutus on yrityksesi nykyiselle henkilöstölle suunnattua räätälöityä ammatillista lisäkoulutusta. Se on sopiva vaihtoehto silloin, kun yrityksesi toiminta tai sen käyttämä teknologia muuttuu. Tavoitteena on, että koulutuksen suorittaneet opiskelijat sijoittuvat saman työnantajan palvelukseen. Täsmäkoulutuksessa ei suoriteta tutkintoja tai osatutkintoa, eikä sen avulla voida rahoittaa tavanomaista perehdytys- ja henkilöstökoulutusta, jotka työnantajan kuuluu kustantaa.

Koulutus päivittää yrittäjän tai työntekijöiden osaamisen uusien vaatimusten tasalle. Sen tavoitteena on myös estää lomautuksia tai irtisanomisia. Koulutus voidaan toteuttaa määräaikaisten lomautusten aikana tai niiden asemesta. Täsmäkoulutusta voivat hankkia etenkin pienet ja keskisuuret yritykset. Koulutukseen voivat osallistua myös yrittäjä itse sekä yrityksen vuokratyöntekijät. Täsmäkoulutusta voivat hankkia myös julkinen sektori: valtio, kunnat, kuntayhtymät ja seurakunnat.

Kysy lisää

Kuvituskuva, jossa iloinen nainen on juuri oivaltanut jotain uutta

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä