Ratkaisut

Yritysratkaisut

Meiltä saat paljon enemmän kuin yksittäisen koulutuksen – toki vain sellaisenkin jos haluat. Monialaisen yhteistyömallimme ansiosta pystymme auttamaan sinua kehittämään yritystäsi kokonaisvaltaisesti.

Kuvituskuva, jossa nainen esittelee toiselle naiselle jotain tabletilta

Liiketoiminnan kehittäminen

Räätälöidyt muutos- ja kehittämishankkeet, kasvun tukeminen, konsultointi ja asiantuntijapalvelut.

Liiketoiminnan kehittäminen

Räätälöidyt ratkaisut

Rekrytoinnin ja koulutuksen yhdistelmäratkaisut, pitkän aikavälin osaamisen kehittämisohjelmat.

Räätälöidyt ratkaisut

Yrityskoulutukset ja -kokonaisuudet

Yrityskohtaiset lupa- ja pätevyyskoulutukset, henkilöstön täsmäkoulutukset, rekrykoulutukset.

Yrityskoulutukset ja -kokonaisuudet

Yhden luukun taktiikalla

Monialaisen yhteistyömallimme myötä käytettävissäsi on sekä Faktian kehittämis- ja koulutuspalvelut, Jobparin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut sekä Forssan ammatti-instituutin TKI -toiminnot. Käytännössä saat siis yhden luukun taktiikalla meiltä seuraavanlaisia palveluita ja ratkaisuja.

Valmennukset

Meiltä löydät valmiiksi konseptoituja valmennuspaketteja esimerkiksi henkilöstön kehittämiseen. Lisäksi räätälöimme erilaisia valmennuskokonaisuuksia juuri yrityksesi tarpeisiin.

Konsultointi

Voit kääntyä asiantuntevien konsulttiemme puoleen esimerkiksi rekrytoinneissa, työnantajuuteen liittyvissä asioissa kuten työehtosopimusten kanssa, osaamisen tunnistamisessa, liiketoiminnan tehostamisessa sekä kasvu- ja muutostilanteissa.

TKI -projektit

Kauttamme sinun on mahdollista löytää haasteillesi innovatiivisia ratkaisuja kun hyödynnämme kehitystyössä ammatti-instituutin opiskelijoita.

Kehittämisohjelmat

Meillä on vankkaa kokemusta vuosia kestävien, erityisesti osaamiseen liittyvien kehittämisohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Avullamme pystyt tunnistamaan ja ennakoimaan kehittämistarpeita kaukaa tulevaisuudesta.

Rekrytointi

Etsimme sinulle tekijän ja tarvittaessa hoidamme myös työsuhteen puolestasi. Kauttamme saat myös vuokra- ja sesonkityöntekijät, ja autamme myös kevytyrittäjyyteen liittyvissä asioissa.

Koulutukset

Oli kyse sitten korttikoulutuksesta yrityksesi tiloissa, rekrykoulutuksesta, yhden työntekijän täsmäkoulutuksesta tai vuosien mittaisista koulutuskokonaisuudesta, meiltä löydät etsimäsi.

Yrityskoulutukset ja -kokonaisuudet

Korttikoulutukset

Ammatillinen sertifikaatti on osoitus pätevyydestä, ja se antaa valmiudet toimia alan määräysten ja standardien mukaisesti. Suosituimmat koulutukset löytyvät tarjonnastamme useita kertoja vuodessa, ja useamman niistä voi suorittaa kokonaan verkossa. Halutessasi räätälöimme toteutukset toiveidenne mukaisiksi.

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ammattipätevyys- ja korttikoulutuksia, kuten esimerkiksi ensiapukurssit, työhyvinvointikortti TTK, tulityökortti, hitsauksen pätevyyskokeet EN 9606-1 tai-2 standardi, sähkötyöturvallisuus SFS 6002, erilaiset trukki- ja nosturikoulutukset sekä sekä kasvinsuojeluainekoulutus ja -testi.

Koulutus- ja kurssihaku

Kuvituskuva, jossa kouluttaja tekee muistiinpanoja työpaikalla

Koulutukset

Rekrykoulutukset

Yhteistyössä ELY-keskusten ja TE-toimistojen kanssa järjestämme rekrykoulutuksia yritysten täsmätarpeisiin, kun ammattitaitoisia työntekijöitä ei löydy eikä alan osaajia ole lähiaikoina valmistumassa. Meillä on pitkät perinteet rekrykoulutusten toteuttamisesta ja historian kirjoissamme on lukuisia onnistumistarinoita sekä pienistä ja nopeista koulutuksista että isoista koulutuskokonaisuuksista.

Rekrykoulutus räätälöidään yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Sen suunnittelu aloitetaan TE-toimiston kanssa ja te yhdessä valitsette koulutuksen toteuttajan, mahdollisesti meidät.

Rekrykoulutukset

Kuvituskuva, jossa kaksi teollisuuden työntekijää näyttää peukkua

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä