Vietätkö lomasi vastailemalla sähköposteihin ja puheluihin?

OSAAMISKARTOITUS JA SIJAISTAMINEN TAKAAVAT ONNISTUNEEN LOMAN

Menikö loma sähköposteihin ja puheluihin vastatessa tai jopa ”työpaikan tulipaloja sammutellessa”? Loma on latautumista ja rentoutumista varten ja siksi lomalle jäämiseen kannattaa valmistautua huolella. Onnistunut loma organisoidaan ja suunnitellaan etukäteen.

Lue uutinen

Uusimmat kirjoitukset

Ajankohtaista

17.6.2024

Ihmiset liikkuvat kesällä – myös työpaikoilla

Meille jobparilaisille on tärkeää olla käytettävissä, niin työntekijöille kuin asiakasyrityksillekin, nopeasti ja vaivattomasti. Meillä suunnitellaan lomat niin, että joku meistä on arkisin tavoitettavissa. Puhelut on myös ohjattu niin, että loma-aikanakin tavoitat jobparilaisen tutusta numerosta.

Lue kirjoitus

Ajankohtaista

23.5.2024

Monimuotoinen työyhteisö ei ole vaihtoehto, vaan välttämättömyys

Työelämän arki on yhä kovin tasapäistävää ja suoraviivaistavaa. Tarvitaan asennemuutosta, stereotypioiden rikkomista ja työtehtävien pilkkomista osiin. Esimerkiksi täsmätyökykyisten työllistymisen osalta työtehtävät ja työajat ovat melko joustamattomia.

Lue kirjoitus

Asiantuntijablogi

8.5.2024

Mikä ihmeen työyhteisösovittelu?

Koulutetun ja osaavan työyhteisösovittelijan kanssa voidaan saada tiukkojakin solmuja avattua. Sovittelu on konfliktinratkaisumenetelmä, jolla pyritään etsimään ratkaisuja, jotka ovat molemmille osapuolille parempi vaihtoehto, kuin riidan jatkuminen.

Lue kirjoitus

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä