Rakennamme verkkokauppaa

Verkkokaupan rakentamisen vuoksi koulutusten varaamisessa saattaa olla katkoja 14.2.-15.2.2024 välisenä aikana. Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä.

Lue uutinen

Uusimmat kirjoitukset

Asiantuntijablogi

30.1.2024

Ruoka-alan parhautta ja parastamista

Suuhusi menee monta kertaa päivässä monenlaista. Kuinka usein pysähdyt kuitenkaan miettimään, mitä itseasiassa syöt, mitä raaka-aineita tähän kaikkeen sisältyy, mistä ne ovat peräisin ja missä ne on valmistettu? Itse alan ammattilaisena mutustelen näitä kysymyksiä melkoisen useasti. Kannustan tähän myös ihan jokaista.

Lue kirjoitus

Kuvituskuva, jossa varastotyöntekijä kättelee esimiestään

Ajankohtaista

23.1.2024

Parhaat kesätyöpaikat ja tekijät viedään nopeasti – VUOKRATYÖPALVELU ON TURVALLINEN JA HELPPO VAIHTOEHTO TEKIJÄLLE JA TYÖNANTAJALLE

Kesätyöpaikat tulevat hakuun näin heti alkuvuodesta. Kun työntekijöiden ja työpaikan haussa on ajoissa liikkeellä, on molemmissa valikoima suurimmillaan.

Lue kirjoitus

Ajankohtaista

9.1.2024

Kotimainen elintarvikevalmistus kilpailukykyisemmäksi ja kestävämmäksi – MAKSUTTOMALLA KOULUKSELLA TUETAAN KASVUA JA INNOVAATIOITA

Faktia Oy käynnistää 15. tammikuuta maksuttomat koulutukset elintarvikealan ammattilaisille. Koulutukset ovat Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittamia ja niiden tavoitteena on tukea työelämän rakennemuutosta elintarvikealalla.

Lue kirjoitus

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä