Faktia yhteistyöhön Adinumin kanssa

Faktia on sopinut yhteistyösopimuksen Adinum Oy:n kanssa. Adinum tarjoaa koulutusseteleitä, joilla voi hankkia uudelleen työllistymiseen tähtäävää koulutusta tai yleissivistävää koulutusta. Jatkossa siis Faktian koulutuksiin käy maksuvälineenä myös Adinumin koulutusseteli.

Lue uutinen

Uusimmat kirjoitukset

Ajankohtaista

14.2.2024

Rakennamme verkkokauppaa

Verkkokaupan rakentamisen vuoksi koulutusten varaamisessa saattaa olla katkoja 14.2.-15.2.2024 välisenä aikana. Pahoittelemme mahdollisia häiriöitä.

Lue kirjoitus

Asiantuntijablogi

30.1.2024

Ruoka-alan parhautta ja parastamista

Suuhusi menee monta kertaa päivässä monenlaista. Kuinka usein pysähdyt kuitenkaan miettimään, mitä itseasiassa syöt, mitä raaka-aineita tähän kaikkeen sisältyy, mistä ne ovat peräisin ja missä ne on valmistettu? Itse alan ammattilaisena mutustelen näitä kysymyksiä melkoisen useasti. Kannustan tähän myös ihan jokaista.

Lue kirjoitus

Kuvituskuva, jossa varastotyöntekijä kättelee esimiestään

Ajankohtaista

23.1.2024

Parhaat kesätyöpaikat ja tekijät viedään nopeasti – VUOKRATYÖPALVELU ON TURVALLINEN JA HELPPO VAIHTOEHTO TEKIJÄLLE JA TYÖNANTAJALLE

Kesätyöpaikat tulevat hakuun näin heti alkuvuodesta. Kun työntekijöiden ja työpaikan haussa on ajoissa liikkeellä, on molemmissa valikoima suurimmillaan.

Lue kirjoitus

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä