Kuvituskuva, jossa kaksi työntekijää istuu pöydän ääressä ja toisella on puhelin kädessä

Ajankohtaista

Ajankohtaiset artikkelit ja blogit sekä uusimmat käänteet - mitä kuuluu Faktialle?

Arvovalmentajuus – Työkalu, joka muuttaa työelämää

Arvovalmentajia tarvitaan jotta suomalaisilla työpaikoilla julkilausutut arvot ohjaisivat oikeasti tekemistä ja toimisivat ohjureina myös strategisten tavoitteiden toteuttamisessa. Arvovalmentajuus tarjoaa kouluttajalle ainutlaatuisen mahdollisuuden auttaa yksilöitä ja organisaatioita tunnistamaan ja elämään todeksi omat arvonsa. Arvojen kirkastaminen luo työpaikoille merkityksellisyyttä ja vahvistaa työntekijöiden sitoutumista ja hyvinvointia. Se tuo konkreettisen muutoksen työelämään, jonka vaikutukset ovat pitkällä aikavälillä pysyviä ja merkityksellisiä.

Lue uutinen

Uusimmat kirjoitukset

Ajankohtaista

23.9.2024

Arvovalmentajalle yrittäjäpalkinto

Arvovalmentajaksi hiljattain Faktiasta valmistunut Leena Leppä-Lukkala nimeää yrityksensä keskeisiksi arvoiksi aitouden, välittämisen, ystävällisyyden, rehellisyyden ja joustavuuden.

Lue kirjoitus

Ajankohtaista

20.9.2024

Elintarvikealan kilpailukykyä näkyväksi

Aitoja Makuja- lehdessä on artikkeli Jotpan eli Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittamista koulutusmahdollisuuksista. Siinä on haastateltu myös Faktian asiakkuuspäällikkö Mika Palasta, lue jutusta lisää tästä

Lue kirjoitus

Asiantuntijablogi

14.8.2024

Iloa ja tehoa myyntiin

Kesän aikana Jobparilla on tehty pieniä muutoksia. Jatkossa Riikka Mäkinen toimii myyntipäällikkönä, ottaen näin erityisesti vastuun uusasiakashankinnasta.

Lue kirjoitus

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä