Tietoa meistä

Faktia Oy

Olemme menestyksesi kumppani, olit sitten uraa uurtava tekijä tai bisneksilleen nostetta haluava yritysjohtaja. Kaikki mitä me teemme, teemme ihminen edellä. Meille on tärkeintä että sinä onnistut.

Vastuullinen työelämän uudistaja

Faktia Oy on osaamisen kehittämiseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa kumppaneilleen kokonaisvaltaisia ratkaisuja yhden luukun periaatteella. Olemme työelämän kumppani, joka suunnittelee yksilöllisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja, kuten koulutus- ja valmennuspalveluja sekä rekrytointipalveluja Jobparin kautta yksityishenkilöille ja yrityksille.

Osa Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymää

Faktia Oy on Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän 100 % omistama yhtiö, ja sen toiminnasta ja kehittämisestä vastaa toimitusjohtaja Tanja Paassilta. Yhtiön hallituksen jäseniä ovat Susanna Marjamäki-Vuorenpää (pj), Eino Järvinen, Jyri Kaunisto, Sami Mattila (vpj) ja Riitta Ryhtä.

700

opiskelijaa

47

työntekijää

4,45

asiakastyytyväisyys

1,9 m€

liikevaihto

Faktia Oy

Elinvoiman asialla

Toimimme yritysten kumppanina varmistamassa, että yrityksillä on käytössään osaavia työntekijöitä ja monipuoliset mahdollisuudet liiketoimintansa ja henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen. Olemme aktiivisia eri verkostoissa ja tavoitteena on uudenlaisten ja innovatiivisten yhteistyömallien luominen koulutukseen, työllistämiseen ja yrittäjyyden kehittämiseen yhteiskunnallisesti vaikuttavalla tavalla.

Aktiivisen toimintamme kautta edistämme yritysten, kuntien ja yhteisöjen elinvoimaa. Edistämme omalla toiminnallamme myös yksilöiden elinvoimaa lisäämällä heidän osaamistaan sekä työllistymismahdollisuuksia ja sitä kautta hyvinvointia.  Henkilöstövuokrauksen avulla meillä on myös yritysten työvoimatarpeisiin nopeasti vastaava ja työllistymistä edistävä rekrytointikanava sekä opiskelijoille että kaikille muille työtä etsiville.

Kuvituskuva, jossa Faktian työntekijät tutustuvat kumppaniyrityksen materiaaliin

Faktia Oy

Yhteiskunnallinen yritys

Olemme ylpeästi yhteiskunnan puolella ja siksi onkin mahtavaa päästä kertomaan, että meille on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki. Se voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia ja ne käyttävät suurimman osan voitostaan tähän. Sen myöntämisen kriteerejä ovat myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen sekä toiminnan avoimuus.

Olemme tästä erityisen iloisia, sillä me teemme työtämme sydämellä yhteisömme ja ympäristömme hyväksi, ja on hienoa että se näkyy. Asiakkaan menestyminen on meillä etusijalla, ei voiton tavoittelu. Kaikki mitä me teemme tehdään ihminen edellä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä