Lupa- ja korttikoulutukset

Kasvinsuojeluainekoulutus

Kuvaus

Kasvinsuojeluainetutkinto vaaditaan kaikilta kasvinsuojeluaineita ammattimaisesti käyttäviltä ja myyviltä henkilöiltä Kasvinsuojeluainelain (1563/2011) mukaan kaikki kasvinsuojeluaineita ammatissaan käyttävät henkilöt ovat velvoitettuja suorittamaan kasvinsuojeluaineita koskevan tutkinnon. Tutkintotodistus on voimassa 5 vuotta koulutuspäivästä.

Osallistuminen edellyttää etukäteen tutustumista verkkomateriaaliin. Materiaali on saatavilla osoitteessa https://tukes.fi/kasvinsuojelu/story_html5.html

Toteutus

Klo 10.30-16, lounas klo 11.15 C-rakennuksen opiskelijaravintolassa. Koulutuksen aloitus sisältäen mm. seuraavat aiheet:

• Kasvinsuojeluaineita ja niiden käyttöä koskeva lainsäädäntö
• Kasvinsuojeluaineisiin liittyvät vaarat ja riskit sekä riskien tunnistaminen ja hallinta
• Kasvinsuojeluaineiden turvallinen käsittely
• Kasvinsuojeluaineiden levitysvälineet klo 15.00 -16.00 Tentti

Vain tenttiin tulijat klo 14.45-16

Koulutus ja tentti (sis. lounaan) 95,00 €

Pelkkä tentti 45,00 € . Hinnat sisältävä alvin 24%.

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus järjestetään, jos osallistujia on vähintään 5. Otamme yhteyttä, jos koulutus peruuntuu kokonaan ja palautamme tällöin osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Palautamme 7 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista 50 % osallistumismaksusta. Maksu palautetaan 14 vuorokauden kuluessa peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle, tai tilisiirtona.