Liiketoiminnan kehittäminen

Tuloksellinen projektijohtaminen -valmennus

Mistä on onnistunut projekti tehty? Hyvästä suunnittelusta, yhteistyöstä ja mitattavista tavoitteista. Tässä valmennuksessa opit tunnistamaan onnistuneen projektijohtamisen perusteet. Saat hyvän kokonaiskuvan systemaattisen projektityöskentelyn menetelmistä ja hyödyistä.

Valmennus selventää projektissa toimivien ihmisten roolia, valtaa ja vastuita ja antaa eväitä onnistuneen projektin johtamiseen. Valmennuksessa opit toteuttamaan projektin laadukkaasti, ja menestys perustuu projektin etukäteissuunnitteluun, johtamiseen ja ohjaamiseen.

Valmennus koostuu kahdesta koulutuksesta

Kenelle?

Valmennus soveltuu sinulle, joka haluat jatkossa toteuttaa onnistuneempia ja tavoitteellisempia projekteja. Parhaimman hyödyn valmennuksesta saat, mikäli sinulla on käsillä aito alkava projekti.

Sisältö ja toteutus

Koulutus sisältää valmennuksen lisäksi oman projektin suunnittelun ja konkreettisen käynnistämisen. Valmennus on työtavoiltaan keskusteleva ja osallistava. Teemme lyhyiden alustusten pohjalta käytännöllisiä, omaa työtä ja toimintaa peilaavia harjoituksia. Painopiste on pari- ja pienryhmätyöskentelyssä sekä oman projektin suunnittelussa.