Lupa- ja korttikoulutukset

Sote-puhtausosaaminen

Koulutuksessa keskitytään hygienianäkökulmaan, siihen, miten puhtauspalvelujen työntekijä voi omalla työllään edistää infektioiden torjuntaa. Koulutus soveltuu alalla työskenteleville, hygieniavastaaville ja kaikille asiasta kiinnostuneille, joilla on jonkin verran puhtausalan tietämystä.

Sote-puhtausosaamisen moduulit:

 1. Johdanto Sote-puhtausosaamiseen
 2. Mikrobit ja loiset
 3. Infektioiden torjuminen
 4. Käsihygienia, henkilökohtainen hygienia ja suojainten käyttö
 5. Hygieniaa edistävät ratkaisut
 6. Hygienia siivoustyössä
 7. Hygienia tekstiilihuollossa
 8. Hygienia vuodehuollossa
 9. Hygienia huoltohuonetehtävissä
 10.  Hygienia jätehuollossa
 11. Laadunvalvonta sote-kohteissa
 12. Testi

Koulutuksen ohjelma: klo 8.15-16

Hygieniaosaamistesti

Verkkoaineiston opiskelun jälkeen tehtävällä testillä osoitetaan hygieniakäytäntöjen hallinta. Testissä on 40 monivalintakysymystä.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta (180€/hlö sis. alv) sisältää päivän ohjelman ja osaamistestin todistuksineen. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 2 viikkoa ennen toteutumispäivää.

Mahdollisuus suorittaa myös pelkkä testi. Testi alkaa koulutuspäivinä aina klo 15.15 ja sen hinta on 60 €/hlö (sis. alv)

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus järjestetään, jos osallistujia on vähintään 5. Otamme yhteyttä, jos koulutus peruuntuu kokonaan ja palautamme tällöin osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Palautamme 7 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista 50 % osallistumismaksusta. Maksu palautetaan 14 vuorokauden kuluessa peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle, tai tilisiirtona.

Koulutukset