Lupa- ja korttikoulutukset

Tulityökorttikoulutus

Tulitöiden tekijöille sekä tulitöiden valvonta- ja vartiointihenkilöstölle tarkoitetussa tulitöiden turvallisuuskoulutuksessa perehdytään tulitöiden vaaroihin, tulitöiden turvalliseen tekemiseen sekä eri toimijoiden vastuisiin ja velvollisuuksiin.


Käytännönläheisessä koulutuksessa harjoitellaan mm. turvatoimenpiteiden tekemistä ja alkusammutusta. Koulutuksen päätteeksi suoritetaan tulitöiden turvallisuustutkinto, joka oikeuttaa tulityökorttiin.

Tulityökortti on henkilökohtainen ja se vaaditaan kaikilta, jotka tekevät tulitöitä tilapäisellä tulityöpaikalla. Kortti on voimassa 5 vuotta sen myöntämisestä. Suomessa suoritettu tulityökortti on voimassa myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Kanta-Hämeen alueen työttömille tai työttömyysuhanalaisille työnhakijoille, joiden työnsaannin esteenä on alalla tarvittavan lupakortin puuttuminen, on mahdollista hakeutua koulutukseen työvoimapoliittisena koulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksutonta. Hakeutuminen koulutukseen tapahtuu tällöin TE-palveluiden sivuston kautta.

Kustannukset opiskelijalle

Koulutuksen hinta on 120 €.

Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on tarpeeksi.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova.


Koulutushaun päättymisen jälkeen peruutuksista perimme puolet koulutuksen hinnasta.
Koulutukseen saapumatta jättämisestä perimme koulutuksen koko maksun.

Koulutukset

Koulutuksen ajankohta
13.10.2023, lähiopetus

Hakuaika päättyy
06.10.2023


Koulutuksen ajankohta
29.11.2023, lähiopetus

Hakuaika päättyy
22.11.2023