Sähkö- ja elektroniikka-ala

Sähköasentaja

Hae paikkaa

Etsimme asiakasyritykselle sähköasentajaa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet tunnollinen, aikaansaava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, sinulla on sähköasentajan koulutus ja kokemusta sähköasentajan työstä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • aiempaa kokemusta sähkötöistä
  • omatoimisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • soveltuvaa koulutusta
  • suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden kehittyä ja kehittää omaa työtäsi ja mahdollisuuden päästä mukaan osaksi mukavaa työyhteisöä.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Toimi siis heti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera 31.1.2023 mennessä.

Rekrytoinnista vastaa Jobpari! Huomioithan tämän mikäli sinulla tehtävään liittyen kysyttävää. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostilla riikka.makinen@lhkk.fi tai puhelimitse 0503534622/ Riikka

Jobpari on osa Faktia Oy:tä ja Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymää. Jobpari vuokraa ja rekrytoi työntekijöitä kaikille toimialoille. Faktia Oy puolestaan tarjoaa kokonaisvaltaisia henkilöstö- ja koulutuspalveluita asiakkaillemme. Toimintamme kivijalkana on monialainen yhteistyömalli, jonka avulla etsitään ratkaisuja seudun yritysten henkilöstötarpeisiin ja helpotetaan osaavan henkilöstön saatavuutta. Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Työmme on ihmisten auttamista työurien eri vaiheissa sekä mutkattoman ja henkilökohtaisen kokemuksen tuottamista niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemme sekä työnhakijoillemme.

Hae paikkaa