Ajankohtaista

Valtakunnallinen työvoimakoulutusviikko 11.-15.9.2023

avatar

Suvi 07.9.2023

Viikolla 37 (11.-15.syyskuuta) vietetään valtakunnallista työvoimakoulutusviikkoa. Meillä täällä järjestetään yhdessä Forssan ammatti-instituutin kanssa ti 12.9. super mahdollisuus päästä tutustumaan kone- ja tuotantotekniikan, puhdistuspalvelualan ja nostoalan koulutuksiin. Kone- ja tuotantotekniikka löytyy meidän Saksankadun toimipisteeltä. Nostoalaan pääsee puolestaan tutustumaan Perkiöntiellä Fetek Oy:n hallilla.

”Koko Suomen TE-toimistot järjestävät yhdessä verkostojensa kanssa valtakunnallisen työvoimakoulutusviikon. Viikon teemana on: Pysy kartalla – Hae työvoimakoulutukseen!
Ensimmäistä kertaa järjestettävän työvoimakoulutusviikon tarkoituksena on tuoda esiin työvoimakoulutusten tarjonnan monipuolisuutta sekä jakaa informaatiota siitä, kuinka hyvä ja joustava väylä työvoimakoulutus on työllistymiseen.

Työvoimakoulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alla oleville, yli 20-vuotiaille, oppivelvollisuuden suorittaneille henkilöille. Työvoimakoulutus on erinomainen tapa saada, kasvattaa tai päivittää ammattitaitoaan. Koulutusta on tarjolla todella monelta alalta niin ensimmäistä ammattiaan opiskeleville, kuin korkeakoulututkintoaan päivittäville henkilöille. Työvoimakoulutuksessa voi suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon tai näiden osia. Tarjolla on myös jatko- ja täydennyskoulutusta sekä yrittäjäkoulutuksia.” https://toimistot.te-palvelut.fi/-/valtakunnallinen-ty%C3%B6voimakoulutusviikko-11.-15.9.2023

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut – onnistutaan yhdessä!

Ota yhteyttä